查看: 1261|回復: 10

[交流] lag機

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大家通常係咩時候會lag機?:49:

個人經驗:
入船塢------lag機
出聖技------lag機
用兵車------lag機
去大引------lag機
打鬼王------lag機
引普通怪:06:
行行下飛番轉頭:16:
跟著拜土地公公:12:
回復

平時有好多怪,俾我爆果時就lag,就死埋

題外話:小劍做咩唔上既
回復

aiya...shui hu is like that la...u can say what? cant say anything,1st dun play shui hu,2nd continue play...very easy~:12:
回復

上面果位可唔可以打中文...=.=''
回復

原帖由 paomodaren59 於 2007-7-10 02:59 PM 發表
aiya...shui hu is like that la...u can say what? cant say anything,1st dun play shui hu,2nd continue play...very easy~:12:

佢係話:。。。哎喲...水滸係甘的啦....你可以講D咩?冇野好講,一係唔玩水滸,一係繼續玩落去。。。好簡單~:12:
回復

我都係引怪時lag機。。。跟住就飛返土地兼有好多死經要清。。。。:88: :88: :88:
回復

入船塢------lag機
出入地方------lag機
去大引------lag機
見到戴宗出技------死�lag機
就係咁多
回復

why戴宗出技got many lag or dc de
回復

lag!!!!!!
other is jump map
回復