查看: 2698|回復: 35

[閒聊] 雲起-賺錢高興嗎?

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
全球ON LINE GAME都係一體化/同一個目的,為咩?咪(為搵$)呢點我認同!

但係次次開盒....比D咩呢?比 大塊肉 大碗洒 我想問下,呢D野我有咩用丫.
出D紅盒下下要人過百幾個箱或者先有好野抽到,甘就死得啦.
最起碼開50個盒中一個勁 EQ 先有得玩架....
20點一個盒......甘我要買幾多個= =

假設:
108任何包(以金豬包)計,唔計道具凈計點!
350點 除20個 先得17個,一定中架?
隨機比到好野就話JA,幸家黎17個盒都係開 大塊肉 大碗洒 乒車行 不死毛<----(死垃圾野)
甘我買盒仲有咩用呢! 有D我隻寵都識汁LA~

你地 雲起 又有冇諗過D低收入人事呢!
(包括學生)我想問,佢地有幾多$比您地(雲起)
答案係咩?(多多都唔夠)

您地 雲起 就梗係開心啦,又賺一筆!(邊個唔想賺$)

但.....有一個問題,您地又有冇諗呢!
係咩?我話您知.

您地將d怪下下SET到高攻/高防,都冇問題!
唔係....仲邊有玩家肯繼續打上去.
但都要有勁EQ先有得打架嘛,又冇?(甘可以點)

甘......咪為有搵D勁人買LO,喂喂))) 仲要5係一定買到架!
點解丫?咪班高LV人仕,將D EQ賣咩價? GM....你心照LA~
我地冇$果班,又點買呢!
好在 GM 你地又有一個好方法,就係將毎一個人身家唔超過20億.(你地係有辦法)
係後台整呢D,您地好鬼叻.

最後補充:

當然!您地 雲起 可能會話: 喂老友 (你咪唔好玩LO)
冇錯!我可以唔玩,但係 水滸 入面識到班好友呢,GM 你估昜識架,所以我點會唔玩?
我會再玩,但.....唔想再升,係水滸入面 吹下水 笑兩嘴,咪仲好.
甘我咪睇下仲有幾多 新手 升上3轉.

但我可以答你一樣野LO~我唔會再比 HKD $玩水滸LO~
甘同燒$有咩分別?我唔好將D $ 拎去投資!

今晚我係度出呢個 POST GM 你可以當睇唔到,希望您地想一下(低收入仕)經濟,從何以來!
如果再係甘......我好信一樣野LO~,係咩?
水滸會慢慢越來越少人玩LO~
1-100(好死JA)
1轉100,都仲可以做下爆/引手,卡下怪.或者(搵幫爆)

喂喂,2轉50幾開始呢!冇勁 EQ(排/寨)呢D? 我淨係知,係好難打上去3轉!
屈G....下下成功架?又唔係.....

試想想,冇$???邊有得玩,冇得玩!仲邊有心情?維繁一班FD升上去丫.
出字打完一咋廢話,訓覺.

各位網友!小弟祗係想講出心裡面唧 說話 但.....如有字眼 (間/直) 做成大家不安/反感,我向各位網友,出句(SOR)字眼.

回復 #1 dickens_01 的帖子

我好認同 我隻明王全不敗不破  都要+防先擋到烈火鳥=﹏=(冇金豬唔洗旨意抽)
d排eq又屈唔到 勁人霸晒個場 一入去俾人清 都唔知點打=  =
回復

隻game係免費架
佢5咁賺$,點樣搵飯食呀?
回復

我想講聲,呢個網無GM,全部都係受害者=______=
回復

依個gmae賺左咁多錢都唔拎d錢黎改下d圖,d圖好難睇突別係d怪,賺左咁多都唔改下唉....
回復

回復 #5 暗流 的帖子

變埋3D la............
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-7-9 03:47 PM 發表
變埋3D la............

都好呀,最好梗係d怪好睇d同個人d樣冇咁樣衰
回復

係咁架啦,la  D免費game...係咁賺$架啦...
冇法啦gm都係人..要食返架ma..
其實咁抽都唔係最貴..好似LFO咁未仲死..2張卡都要11$$......
回復

原帖由 小伙孑 於 2007-7-9 04:31 PM 發表
係咁架啦,la  D免費game...係咁賺$架啦...
冇法啦gm都係人..要食返架ma..
其實咁抽都唔係最貴..好似LFO咁未仲死..2張卡都要11$$......

雖然LFO都係多bug,但係佢d質素好過水滸都好多
回復

我覺得d技能既樣  ok wor= =(定係我品味太差)
回復