查看: 1532|回復: 11

關於論壇活動意見

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
TO:站長...因為有人誤會,所以打清楚D--”
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

參觀貴網站論壇的活動專區,

最近的一次活動在今年二月舉行,

看上去,已有約五個月無舉辦活動。

希望站長為了貴壇會員流量不會日益下降,

多些舉辦不同的活動,吸引會員參加。

活動例子如下:

例:
為了令會員之間相處更融合,本站將舉行「希望大聚會」活動,
此活動只限「林沖伺服器」的「1轉70級」以上玩家參與,
地點及時間:
下午十二時至下午一時三十分 雁門�綠硬殼龜安全區
活動內容:
站長先跟各位拍攝大合照數張...
$x^&%x^$&x..活動完結。

希望各會員踴躍參與這次活動。

----------分隔線----------

望.希望國度論壇日後更多采多姿!:17:

我去

我係c文:17: :17: :17:
回復

原帖由 ∼坤∼ 於 2007-7-8 03:15 PM 發表
我係c文:17: :17: :17:

:47:

抱歉:09:
呢個係我比站長既見議
並非本人舉辦..
請看全文喔--””
回復

係,我得28lv炸出(1轉)咁我咪去唔到,可唔可以係東京呀
回復

可唔可以睇清楚個內容-口-..
只係比意見比站長
都係係個貼寫得清楚D先得:06:
回復

如果站長肯,咁我地得咁低lv又入唔到,對我地好唔公平呀〝〞
回復

不是拉--”
我果個係例子而已:09:
同咪我所講既活動唔一定得呢樣
論壇活動一樣可以,對吧∼
回復

回復 #1 織翔 的帖子

點解一定係林沖呢?

唔同因為我玩林沖SERVER?

如果淨係去一個SERVER對其他人又好唔公平, 要我去晒咁多個SERVER又有些吃力.

仲有就係如果淨係得1轉70級以上的會員參加, 對於其他低等級的人又好似唔多公平.

畢竟我呢個網站始終新手比較多, 老手始乎唔多或不想多發表.

始終我唔係全職打機, 有時一個人既能力真係有限, 攪活動真係要死好多腦細胞.

還望有心人提供更好既意見.

針對樓主既意見, 我地再諗諗有冇一個圓滿既解決方法.
回復

原帖由 Tenny 於 2007-7-8 10:22 PM 發表
點解一定係林沖呢?

唔同因為我玩林沖SERVER?

如果淨係去一個SERVER對其他人又好唔公平, 要我去晒咁多個SERVER又有些吃力.

仲有就係如果淨係得1轉70級以上的會員參加, 對於其他低等級的人又好似唔多公平 ...

我諗你誤解左..
本人並非要提出舉辦這個例子中的活動
而是例子而已,要舉辦什麼活動
確實的還是留給站長自己決定。

回復

我...........好低lv:76:
回復