查看: 1043|回復: 9

李逵server昆人西

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
:16: 李逵server有條友超狗-問我借左英,竹頭,竹lo-之後吾還-仲要話借來串人:18: 超狗又冇D信用:18: -(我己經叫左佢好多次還野佢都吾還,所以我先至唱通街)條友個名叫*情趣*(女性)大約100LV-經常在白芽等地區出沒-各大俠小心((希望你會還返俾我)              PLS                                                                  

(:16: 好火呀)          :16: :16: :16: :16:         講真個句  咁樣好冇情趣LO---            

:14: :18: 你信佢?
果日佢激嬲左我:08: 我諗住話佢果陣=.=佢又話:你好惡呀!! (正一死人妖=.=")
跟住佢就話送返d點數物品當賠罪:09: 第二日,密佢又唔應我:01: 我咪del左佢lor!!
回復

我密極佢-佢都吾應我--超狗

我都吾知原來佢禁狗[/size](死人妖??)

回復

真係鄧你可憐!!!:66:
其實佢真係好on,之前我係白芽2f到升,個陣佢係度吸經
我咁岩要組我個fd,話要踢1個人,佢即講話如果我踢佢,佢就吹二轉黎清場,
我見佢咁串就踢左佢啦,點知佢真係叫個連1轉都p唔嬴既2轉黎:47:
跟住好彩有個叫死火既明王黎左,阻止個連1轉都p唔嬴既2轉清場:75:
真係好多謝死火兄出手相助:73:
如果佢真係唔俾返你,一幫你係公頻到唱衰佢,唱到佢俾返你為止,
可以係game到密我,┼小邱引┼
回復

原來你就係十小x引十---好多謝你幫我---麻煩你幫我唱衰佢,唱到佢俾返我為止,因為我知道佢吾會俾返我--仲有佢的同伴係一生大陸

回復

:75: 借野俾人小心d啦,尤其是速裝呢d野,人人都要,冇左就好難升lv,呢d裝買少見少,唔係真係熟人唔好借。

呢d環境我見唔少啦,最緊要係識保障自己,如果只係升過一兩次lv,都唔可以借俾人啦,只係泛泛之交。借普通野唔肉痛,借貴野你可以問番佢轉頭:貴野唔借得唔得?如果佢話唔得,呢d人可信極有限!

升lv都係架啦,拉經吸經...唔洗理係邊個,逢係拉經吸經就唔收,你行定左呢個原則,就唔怕俾人搞。我升親lv,如果我係隊長,就一定唔會組吸經人,全serv同我升過的人都知,但我一直冇因此被人開二轉黎清場。

組邊個唔組邊個,係人都會有取捨,最重要係你講得有道理,同埋堅守原則。

仲有,d二轉清場又如何?大把人話見你一獲清一獲架啦,講真,佢真係會日日清你架咩,佢清你一次,咪由得佢囉,d人無聊先會得把口話清場,佢清又如何呢?佢浪費時間黎清人自己都冇得升啦,真係大把時間咩...你同佢玩報仇,叫番2轉黎清場,咪棧報仇報黎報去,有意義咩?

話得日日清場的人係白痴架,同佢講道理亦都哂氣,因為呢類人唔識得以理服人,自己又理虧,先至下下以武力解決姐,服唔倒人格,佢地咁做只會為佢增加多個敵人,少個朋友,對佢冇好處格,d人唔識諗姐,唔識諗的人,無謂浪費精神去理佢丫,玩game為左開心姐,玩到一道氣又如何呢?係咪搞到個game越黎越多人唔玩...咁個game就會好好玩丫?到時又會再因為少人又再搞合serv,又再煩多次。
回復

同意樓上ge講法
雖然我係林ser人,但係年中都比十幾個人屈我裝...(冇1次屈到)
佢地借唔到就搵2轉黎~d2轉都會話:你唔屎升!!:08: /邊個組佢我踩場!!...etc.
但係都係講下就算..=.=
佢又真係冇可能日日踩你場ma~佢自己都要升啦
你最好同多d人組隊,會識到好多勁人!!
好似我咁,我有個2轉呀哥同4,5個我呀哥d fd
有事可以有人幫下ma!!

但係始終都係唔好借裝比人(就算勁熟都係)
p.s 識佢真人就得~(我同學會借比我,我有還)
回復

水滸真好多人係度昆人..大家真係要小心...你係咩ser??
如果係林沖以外  就幫唔到你...:11: :11:
回復

車..佢仲屈過我喇/.\上次玩玩下佢密我@.@我冇理佢:78: 佢就係公頻話我咩強姦佢wo:76:
回復

我係個個p嬴2轉的人:01: =.=
回復