返回列表 發新帖
樓主: sdyu92

[閒聊] 我想問大家.......第三章..的任務

關閉 [複製鏈接]
我和青龍•木羽緒(雲之刺客)一起打,我用彭圮,他用白勝(我太看低他)弄到我的彭圯險死:09:

好在有雲之刺客幫我:00:

p.s.我個時70 lv =.=
回復

我30秒唔洗ko佢.
回復

70lv可以打死佢,冇hp要帶佢去一喲位,卡佢
回復

我1轉46lv秀才:28: 用隻爆lv宋萬打佢:28: 唔洗3分鍾ko:28:
回復

你想問第3章打第一次定係第二次既余標道長(簡稱余標道長1或余標道長2),余標道長1係在陽太極岩入去打既好易打的,佢大約67lv啦。余標道長2係在紫金山既血剎野貓那裡用靈符之後入去打既,余標道長2大約69lv啦。
回復

巧而打姐....放英打...只係...我係文人:29:
回復

原帖由 極神 於 2006-9-17 10:59 AM 發表
我和青龍•木羽緒(雲之刺客)一起打,我用彭圮,他用白勝(我太看低他)弄到我的彭圯險死:09:

好在有雲之刺客幫我:00:

p.s.我個時70 lv =.=

我同另一個文人組隊打(我都唔記得佢個名)

果時我見到隻余標得番勁少血,同佢組隊一齊打

ko左:27: 呵呵- -"
回復