查看: 1411|回復: 19

[求救] 求希望教下我點做...

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我個序號變左咁....點算好啊~希望救下我啊!!:89:
===============================

下= =咁ge:09: 你買了什麼包咁的??等我下次刀小心d個包,你係你買返黎咁,定你正的= =
回復

我買返黎...我未整嫁...唔知點算好...唔通又買過?所以問點做好:66:
最衰係諗唔到點證明我係今日買...

回復

你買什麼包咁的??我刀要小心
回復

李忠包...:66: 好慘啊...點算好啊?
回復

無咩可能見到架啦:09:
回復

咁你地有冇人幫佢,佢一定好唔開心,我唔知點做= =第一次c係咁
回復

最後個到我先唔得...睇到眼都花...
最後個個字見唔見到啊?
見到講出黎啊^^
唔該
回復

最後個個字我完全c唔到= =
回復

回復 #1 真•流星•橙 的帖子

拎返去雲起既門市試下wor.

門市名稱地址
馬鞍山-新港城中心分店沙田馬鞍山新港城第3期NPQR座地下2B舖
馬鞍山-新港城中心第二分店沙田馬鞍山新港城第4期2212號舖
灣仔軒尼詩道分店香港灣仔軒尼詩道287號1字樓
灣仔-188商場分店香港灣仔道188號東方188商場231-232號舖
信和分店九龍彌敦道582-592號信和中心2/F.,220 號舖
信和第二分店九龍彌敦道582-592號信和中心2/F.,222 號舖
荃灣分店新界荃灣荃豐中心商場地下A7BCD舖
將軍澳分店九龍將軍澳唐德街1號將軍澳廣場Level 2,2056號舖
大角咀港灣豪庭分店九龍大角咀港灣豪庭地下29號舖
回復