查看: 1087|回復: 9

[問題] 職業問題?

邊個勁d!以上2個職業!
單選投票, 共有 15 人參與投票
20.00% (3)
80.00% (12)
您所在的用戶組沒有投票權限
各有所長
明王係物攻職
天c係魔攻職
回復

魔比物, 物比魔, 冇得比架喎
回復

物攻職kill ppl got miss......:09:
魔攻職kill ppl no miss......:22:
but 明王 is 2trun job de good job la :14: .....too many ppl trun 明王...:11:
no more other job le.....:12:
回復

個個人打都有自己的方式...
所以睇你用魔OR用物攻
我個人認為冇得估...
回復

明王有破甲黎秒人...pk勁的
佢又有天魔爆怪,
出得快又回得快...升lv都勁..

天師爆技略嫌慢左少少-.-
所以升lv唔可以自屈...
淨系呢樣都衰俾明王啦∼

所以明王有很多人轉...
回復

支持 明王
我刚刚转明王,因为玩物攻比魔攻便宜
+魔攻的珠特别贵:01: :01:
回復

me more like 明王
because he attack very nice
回復

原帖由 gy9402 於 2007-6-26 05:31 PM 發表
明王有破甲黎秒人...pk勁的
佢又有天魔爆怪,
出得快又回得快...升lv都勁..

天師爆技略嫌慢左少少-.-
所以升lv唔可以自屈...
淨系呢樣都衰俾明王啦∼

所以明王有很多人轉...

我隻明王pk(擋到新場巨手,打怪天魔199999X2)打唔贏我隻天師啵,打怪唔夠我隻天師清得快,點解?
因為隻明王得3件排eq,總之有eq就勁,明王係低消費職,多人選,天師D eq貴到....,如果有能力整到勁eq轉天監好過天師
回復

首先,唔知你講緊邊方面黎比較邊個勁。
你計PK定係升LV先,計防定係計攻先?

明王多人轉就一定啦,佢PK勁丫嘛,但係天師係魔攻職,升到二轉升LV升到悶,係人都會玩下PK,咁二轉當然玩物攻/防都超高o既職啦,招破甲係物攻,仲要明王有加攻技,實打得入天師格

一來,任何魔職都係物防低架啦,咁就要視乎個人用幾多物防裝,咁咪又係鬥身家?有錢就有勁裝,而家係人都玩全體架啦,魔職玩全體,點都會低防過物職玩全體格

二來,天師要打料先可以製倒符,例如金剛符,兵車符果d.....換言之即係少左招攻�輔助技.人地二轉有5招技,天師就變相得番4招技,打咩都輸啦

三來,僥倖o既係天師有3招2轉爆技,升lv黎講,你夠速的話,自屈其實都算正,但係果招闇冥靈域「有高機率令扣目標減一半的生命值」...呢樣野就有d保留。

本人只係概括分析。

回復