查看: 2709|回復: 22

有冇人可以話比我知 靈氣劍最好+到幾lv

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有冇人可以話比我知 靈氣劍最好+到幾lv
幾lv+得最多mp
幾lv用的mp最少
3~5lv最好
招技愈低lv用既mp愈小,相應地+好小
招技愈高lv用既mp愈多,相應地+好多
愈多mp+得愈多
回復

4lv是不是最好,有1800mp  3lv +到到幾多
回復

跟技樹加就得架啦,3lv已經好夠用,如果你幫英加mp,你回得技黎mm好可以加第二次。

千其唔好浪費技點,靈氣劍其實係扣自己mp黎加俾人地,招技升得越高,扣你的mp比例就越多。如果你本身mp上限唔高,而你又將呢招升得太高,咁你就會成日唔夠mp用。

其實用大娘手環,法力上限裝備,魔鬼背飾等等都可以加你個人的mp上限,因為靈氣劍係你個人越高mp上限, 而你又o係滿mp狀態之下,亦都會加得越多mp。

但係...講真,隻英出一次技用30-50mp左右, 你加佢一次大概都可以有百幾以上(最低限度),咁隻英只係6-10秒先出一次技,佢出2-3次技你先加一次mp,隻英都唔會冇mp用。所以千其唔好升靈氣劍升到咁高,升夠基本要求就要收手唔好再升呢招技。

回復

靈氣劍最好不要點滿~只要點到要學下一招就行嚕 靈氣劍捕的多不多要看魔法值就好ㄌ~
回復

3lv就好啦,你多mp就會加得多d
回復

你怕唔夠就4 lv lo,唔係就max風同水月
回復

個人認為點到3好啦:70: 3lv加既mp都夠啦:70: 咁高做咩
回復

3lv enough liao
回復

原帖由 極神 於 2007-8-2 10:17 PM 發表
你怕唔夠就4 lv lo,唔係就max風同水月

max風同水月做咩- -?
回復