查看: 1217|回復: 16

[問題] 最快速2轉6級的方法

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
舊人幫忙的話可以選擇最快速2轉6級的方法
先購入一張銅酒婚卷,升級角色必需女角
之後跟你自己或朋友的高級角色結婚[要超過170]
之後結婚後女角會有一個物品 可以傳送到男方身邊
當男方走到綠龜場[雁門右邊] 女方就飛去
可以做引手 可以等男角幫爆OR幫引
很快就可以1轉,2轉,2轉6級的了 2轉6-2轉25就要辛苦的磨5台 OR 跟男方去更高級的地方升級

其實係唔係真係得啦!!
哂gas啦, 為升lv而做人妖係咁吸經, 俾你升到全serv最勁又如何,連個game玩乜都唔知, 為lv而苟且玩game, 有咩意義

搞到雁門成日冇位,兼且成個game都係人妖....冇d骨氣兼搞到人地冇場升

回復

回復 #2 cat001 的帖子

同意囉-_-
我個人都係自己升左隻大俠先結婚(仲要同自己)
起碼我都知隻games 玩d 咩先
e+ d 新手-_-有錢d 就買銅婚飛去-_-
搞到個龜場成日都有人搶場-_-
又唔知隻games要玩咩
回復

你咁講不如收個ac算啦.....
銅酒婚卷要100$左 hk $$....仲要轉性.........(+埋要200百$$左)
找個傻仔同你結婚..咁又要俾$$佢.......
之後仲要白白痴咁傻引....
我會覺得好無聊lo...0轉引到2轉...........
回復

唉..玩game..只係享受個過程.. 水滸都係度得閒吹下水..咋嘛:13: :13:
回復

同意囉-_-
我個人都係自己升
起碼我都知隻games 玩d 咩先

搞到個龜場成日都有人搶場:12:
回復

原帖由 小伙孑 於 2007/6/25 11:18 AM 發表
你咁講不如收個ac算啦.....
銅酒婚卷要100$左 hk $$....仲要轉性.........(+埋要200百$$左)
找個傻仔同你結婚..咁又要俾$$佢.......
之後仲要白白痴咁傻引....
我會覺得好無聊lo...0轉引到2轉...........

咪係囉,引龜場,你冇番過萬血都唔掂啦,一下秒,d飛map人日日就唯有o係度賴唔夠速裝唔夠防唔夠盛,都唔自己檢討下自己玩game的態度有冇問題,到最後就成日同人講自己易死唔想引,跟住就係咁吸經拉經算數,搞到成日full team都唔夠引手,成隊team俾d拉經人拖慢哂黎升。
回復

:12: :12: 認同.......個game好多人妖........仲要扮女仔扮嬌俏.......核凸到死.........
回復

好同學囉..我有d fd都係咁 我邁極佢地都唔聽-_-仲話我唔識野 真係比佢地激死="=:09:
回復

- -sor打錯 應該係:邁極改為講極:04:
回復