查看: 1743|回復: 29

[原創] 楊蕭

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
林ser有條友開"楊蕭"呢個acc 5知想點=___=

又密希望,又密我.(d相係大陸部機=口=)

我係度聲明先,如果呢隻野搞咩事咪賴我,

我得兩個acc炸!!!  (蕭楊/他鄉遇故知)

如果佢以我既名義招搖撞騙,千奇5好比佢,仲要影低相post係度.

多謝大家既支持.
:06: 你仇家多:01:
回復

好搞笑....:73: :73:
一睇就知係你D FD想玩死你啦............
回復

燒羊  個名唔好聽嘛..羊燒  果條油覺得咁先好聽:13: :13:

同埋你可能串得人多稱呼人小:22: :22:
回復

haha....gv fren play :00:
回復

回復 #4 操控自如 的帖子

我串人?!我係林ser好好聲譽架T^T

邊個甘大整古亞......

佢知5知"蕭楊"個名點黎架.....

我查過字典,夾過8字架.......

不明就里就係度抄.....=______=
回復

點解呢??蕭楊咩8字??
我知點解啦....
係好耐好耐以前..
有一名人妖係度食生羊肉....
點知有人開火..燒佢..果條油仔用.

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
solong -2 違規內容 - 語帶人身攻擊成份。

查看全部評分

回復

回復 #7 操控自如 的帖子

咪逼我爆粗.
回復

凸 咪再將我同人妖扯上關係

我當時做男仔係為左帶人升,仲出埋野tim!

now都做番女拉,你仲叫我人妖,你有咩居心先??

天下間最痛心既事莫過於不斷付出卻遭人踐踏.

大不了咪5玩,你話我人妖,你自己無著數架.

唉....真係以小人之心度君子之腹.

仲有其他人架,我費事講拉,有良心既自己反省下拉.
回復

:16: 搵佢出黎殺左佢:24:
回復