樓主: 朦豬仔

[閒聊] 精爆左呀T^T(林沖ser)

原帖由 奸商 於 2007/6/25 10:26 AM 發表

:14: 而家精6好易爆

=.=精6都易爆, 咁要精10咪要用5粒新精石囉, 好貴
回復

真係可憐....
你下次精完先+石AR MA.........
我次次係咁,,,,
爆左都冇咁慘........:76: :75: :75:
回復

樓主..你係咪想要一個太空頭..我有一個.賣比你:13: :13:    唉..見你咁可憐...4999999賣比你啦:00: :00:
回復

- -我唔知gm改左運 就用低精精6 點知爆左-_-我3千幾運都爆:12: 慘!!!
回復

精爆左D咩裝????:11: :07:
回復

原帖由 奸商 於 2007-6-25 10:26 AM 發表

:14: 而家精6好易爆

精煉之前先祈禱=________=
回復

哈哈!!  buy  石 la
回復

原帖由 chaupinghei 於 2007/6/24 07:46 PM 發表
6,7,8,9,10用精煉真元

為慶祝暑假來臨,官方特別推出全新產品包儲值優惠,凡於2007/06/21 - 2007/07/23儲值指定實體產品包,均可獲得首次推出、極為罕有的物品「精煉真元」,讓您打造裝備最高頂峰,優惠詳情 ...

個優惠離哂譜啦, 一個包先得一粒, 而家精6都好易爆........咁如果有件精5裝 想精10, 咪要買6個包?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

雲起想賺人錢都要為玩家著想下架, 我買得送精煉精元果d包, 就唔爭在精到10啦.........為左由精5精到變精8,我唔好上高lvd收運珠自己精.......?洗咩買你個精元呢......咁如果買得精元,就一心想精10架啦, 但係要買成 5-6個包先夠石精10,係人都唔會買啦, 為左精1件裝洗5-600蚊,d包又唔係吸引好用, 好無謂囉, 有幾多人真係會買咁多包丫?可能一個包都費事買

人地大馬serv就唔同啦, 買一個包送2粒, 咁買3個包就一定精倒10,人地大馬serv d人話,出左精12石,就成個京都好多人放精10-12裝,你睇香港會唔會有丫?d人最多放精7-精8裝算數,邊個會咁神心為左一件裝浪費咁多錢?
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-6-27 12:33 PM 發表

精煉之前先祈禱=________=

:01: 祈禱佢精爆?
回復

原帖由 cat001 於 2007-6-25 10:28 AM 發表

=.=精6都易爆, 咁要精10咪要用5粒新精石囉, 好貴

高運精6可以用高石,精7用精6石
回復