查看: 1636|回復: 15

林沖ser3大賤人

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
:08: :08: :08: :08: :08: :08: :08: :16: :16: :16: :16: 王偷成日昆人
火之地獄爆完我ac仲要同我講:16: :16: :16: :16: :16: 火爆
斯文敗類成日踩場又爆粗講淫野
我俾人爆完ac仲要屈我俾地惡石佢:16: :16: :16: :16: :16: 狂怒
怒呀丫丫火爆呀~黎啦黎啦黎啦黎啦
火黎啦
火爆呀
超級火呀
超超超火呀
佢仲話我得燈唔俾地惡石佢
俾人爆左ac慘嫁啦
仲要屈我野
火爆呀:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

回復 #1 s1151 的帖子

:89:
There is how lve ?:89:
回復

我睇極都睇5明佢講緊what.......:12: ..好心要講就講清楚d la..火爆.  狂怒 火黎啦  火爆呀
.......果d.語文組職勁差:12: .........睇5明呀:11:
回復

斯文「敗類】係我個fd黎..但係我無玩水滸成一個半月lu..等我考完試先整:12: :12:
好慘..我之前借左粒英續比佢..唔知佢記唔記得呢:79:
回復

您係米神行太寶丫"??:09:
回復

神行太保

:08: :08: 我係c文,果日你話比我,我影左相:17: :17: :17:,頂你個x,屈你老母呀~屈你前世姓屈嫁~屈原?死鬼左啦,死柒頭,係你話比我嫁,你冇野ar,我講淫野?你有病ar,你都幾識作野bo...你作文成日合格啦~你好有前[濤]~~~~叻仔~~~比心機作落去啦!!!

評分

參與人數 1威望 -6 收起 理由
Tenny -6 違規內容 - 嚴禁粗言衊語。

查看全部評分

回復

正白癡仔

我迫你老豆咩,我迫你...收皮啦~係度屈,仲有ar,鬼信你比人爆ac咩,昆人狗~扮晒野,你唔想比咪話唔比囉~我話過要你一定要比咩,死柒頭

評分

參與人數 1威望 -6 收起 理由
Tenny -6 違規內容 - 嚴禁粗言衊語。

查看全部評分

回復

係唔係乂火之地獄乂!!!
回復

自如

我記得,你玩得,我比返你:13: :13: :13:
回復

:71: where de....k.l de ling chong server ma:68:
回復