查看: 1660|回復: 11

HELP 林ser

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有個戀愛k仔爆呀滅ac,仲係到小我,我冇屈佢,因為佢放左比我同學,所以我知道,之後(呀滅)玩新ac叫(烈女)我問who爆左佢ac,佢話戀愛k仔爆佢ac,還有2個人(§劍魂§)同(不死•劍)都知

如果你地唔信可以問佢地2個:08: :08: :08: :08: :08: :08: :08: :08:
可惜我地不同ser 我係李 ...幫你不到
回復

真係想都想打佢:08:
回復

可唔可以講清楚小小:09:
唔係好明...
回復

不過呀滅都昆過我!!!!:83:

昆左我 精5竹蜻蜓頭 精6魔鬼背 600m啦
回復

樓主可5可以表達得清楚d  5多明= ="
回復

有個(戀愛k仔)爆(呀滅)ac,仲係到小我,我冇屈佢,佢話佢冇爆人ac,話永遠唔好組我,如果有人組我就叫人踩埸,我跟本都冇屈佢,點解我之,因為佢放左比我同學,所以我知道,之後(呀滅)玩新ac叫(烈女)我問who爆左佢ac,佢話(戀愛k仔)爆佢ac,還有2個人(§劍魂§)同(不死•劍)都知
回復

回復 #5 ryanpoon123 的帖子

不是(呀滅)昆你,佢本身好好人,係果個把(戀愛k仔)入呀滅ac昆人姐
回復

我信戀愛k仔 :103:  佢係好人:104: :104:
回復

回復 #1 Ivan0328 的帖子

咪傻啦 k仔 無爆到 呀滅都唔玩呢個ser   不死劍同埋劍魂係呀滅來    ivansohng<<<咪傻吧
回復