查看: 1084|回復: 7

[交流] 三轉雙修

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我睇番呢版:
http://www.tennyy.com/menu_joblist.html

開始對雙修呢樣野有d疑問:
我而家係大俠,可以雙修義士同浪人技,咁我想問大家,到左3轉,如果我想做俠盜�元帥�天尊,咁正常即係可以學番2轉兩邊職d技啦,咁係咪變相可以學埋1轉果d技呢?

例如天尊咁啦,天師同埋天監都可以轉做天尊,咁做天尊即係可以同時學哂天師同埋天監d技啦,咁係咪亦都代表天尊可以學埋道長同風水師d技呢?

如果係的話,咁d技咪多到4版hotkey都用唔哂?(雖然會有機會唔夠技點用 =_=)

如果真係咁..........3轉咪通街都係俠盜�元帥�天尊?

係喎...~~:17: :17:
回復

yalo :17: ...haha:05: ....
回復

係丫@@:05: :05: :05:
回復

其實要咁多招都係冇用架....
3轉D怪D血會勁多到時係人都唔用0轉..1轉攻擊技能....上限99999.......
最重要係3轉技能夠唔夠勁....
0轉1轉我諗都係+被動技能.....
其實我想問一問.....
如果你轉(英雄)係唔係可以學返浪人技??
回復

原帖由 小伙孑 於 2007/6/21 03:56 PM 發表
其實要咁多招都係冇用架....
3轉D怪D血會勁多到時係人都唔用0轉..1轉攻擊技能....上限99999.......
最重要係3轉技能夠唔夠勁....
0轉1轉我諗都係+被動技能.....
其實我想問一問.....
如果你轉(英雄)係唔係 ...

我估得, 因為大俠可以升上黎.....
回復

其實要學番2轉或者1轉果d技,何來夠點用啊??? :91:  
浪費點去補修爲既。。。。。:10:
回復

ok la.有得雙修邊有人5學晒d技ga:98:
回復