查看: 1520|回復: 11

林沖ser必入 - 無賴中既無賴

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
內容都幾多下   請細心睇下

大約係9:3x ~ 9: 4x 時份   我開住隻新開小偷打主線任務   打完任務野由獨龍返翠平再去陽谷
( 解過既都知係好麻煩 )   跟住行過一條山路   有血剎之類d怪追我   我又趕時間所以唔理佢啦
行多一段路去到有南賊果個位   就轉彎啦   見到有人掛英成地都係野   就過去汁啦
汁汁下原本打我d血剎走開左   去打<型男殺手> ← 屈我既人   我都冇理照汁
跟住佢忽然彈左句 → [[ 你想拖怪殺我 好彩我冇掛ja ]] 之類說話   意思不變
我就解釋話冇啦   跟住佢仲死口話見過我拖過幾次怪去殺新手   我心諗 : 你冇野呀   有冇咁得閒呀
同佢講話我做緊主線要行又唔信  心情又唔多好   咪同佢據理力爭囉 ( 當中包括粗口  我認衰  不過控制唔到)

講講下   我把幾火真係走去拖怪打佢 ( 血剎之類 )   跟住佢隻白仔幫佢\\\\頂左   仲串我多幾獲
其後我企係南賊耐附近個位打字   唔知幾時隻南賊已經ko左佢   我個心即刻爽曬   心諗你仲唔死
抵你啦咁串屈我   我以為佢死左之後唔番黎啦   就去汁第個掛英位既野   轉個頭見到佢又番左黎
講左句 → [[ 死咪死囉 ]] 之類說話 同樣意思不變   我咪又同佢串囉

唔好老皮呀我岩岩   又串過囉   串串下佢叫我試下拖怪殺佢\\\\喎   既然佢叫到點解唔拖ja
順佢意囉 ( 大家唔好當巴士阿叔改版   係真架:42: )   拖左兩次   死唔去   又串我叫我拖多d
我就睬佢都傻啦大佬我趕時間呀   我就講算數   諗住走果陣佢又黎料   又開始鬥串
串多左陣我就唔得啦   一定要閃唔係比人炳   就串多佢兩句之後啦啦臨走人

佢居然講 → [[ 開post先 ]]   嘩我xyz佢咩   而家即係想生屈我啦下話   咪密佢繼續囉
一路行一路打字都得啦篤地圖行   講多唔夠5句佢就話去訓覺聽日再串   我就唔理佢
第一時間offline黎論壇開post先   廢事俾佢屈   俾著各位都唔會無啦啦打咁多野去冤枉人地啦
我最唔据係佢明明唔係我錯都講到佢\\\\岩曬咁

明明係佢屈我先架嘛   我係有拖住d怪行喎   不過冇心冇意想用黎殺人囉
有做開主線任務既玩家都知道內容係極煩   要係升lv位同城鎮之間不斷行黎行去
照正路大家都唔會下下殺曬d主動怪先繼續行啦係咪先
跟住隻怪點係水滸set定左主動怪打既目標   有時去高lv位拖怪都會走咁一兩隻啦係咪先
基本上食死貓我冇所謂   慣架啦   咁多人冇野搵野黎搞   依個論壇都有d ( 冇指名 唔好又屈我 )
所以我都係想大家抨下理咁ja

有玩開水滸都知任務煩   無可口非   多傻仔都知
但係比人咁屈法我唔可以唔出聲   吞左隻死貓佢原本乜事都冇架啦   不過唔係佢最後話開post屈我
我都唔會花咁多時間將個時件經過打出黎啦   如果我由岩岩串佢加埋打依個post 用既時間
都有成粒鍾呀呀   一粒鍾係水滸升到個lv啦 ( 我指1轉前  個人意見而已 )
大家係旁聽者 ( 或者睇者啦 )   有咩意見唔怕講
就算比人ban我都講出黎   比得邊個林沖ser既人睇就睇   睇得幾個得幾個   最緊要係還我清白

我最最最後總結我係唔順氣係邊度 :
1.   佢係度掛機阻住第d冇文英或者想升既人係咪有問題先
2.   我拖怪又有咩問題   係隻怪自己跟埋黎   唔關我事   你搵條bug路比我行直到陽谷咪唔拖囉
        唔係點避得過呀
3.   佢唔係好識d粗口正字又要係度同我鬥串   好心啦   我認真串人打字會快平時n倍架
        佢唔夠我講走去off算咩態度
4.   道理係 o係我呢邊 ( 我覺得ja )   我點解要食死貓呀
5.   食都唔係問題   係佢打出黎d文句完全係挑釁性極高   詳情唔想提都唔係好記得
       大約佢講左句  → [[ 好彩我冇掛到ja  唔係我咪死 ]] 咁上下既野   好有問題囉
6.   既然你放左英雄掛機 ( keep住睇 )    就應該搵個好d既位   主動怪好少黎
        或者唔會有機會打到你既位   唔係你都有機會會死架啦   話唔埋架嘛係咪先

7.   佢又唔係唔打得   裝左獅頭打怪都頂得兩下   係冇防就買個天平星頂住先啦
        又講到自己裝到龍頭同蝴蝶背之後會冇怪殺到佢 ( 指翠平山 )
      咁咪即係變相將你唔夠25lv既野話比人知   25lv去掛蛇怪都ok啦   景陽都有
        黎翠平咁多主動怪咁危險   搏死咩
8.   最憎人矛盾架啦   開頭又講到自己死左好大件事咁   跟住無意中死左又話冇所謂
       你話係咪佢玩曬先
9.   跟住自己發覺唔掂   頂唔到落去就算啦   我比過機會佢落台架喎   佢冇要咋嘛
       ( 可能get唔到都唔出奇~ 咁傻仔  )

10. 最後一樣野   亦係最唔順既   就係佢講到咩都係佢\\\\\岩曬   一定係我錯咁囉   我試過幾次話算數
       佢就仲係咁死啄實我   打字又唔夠快又想屈我囉   冇料充四段

各位林沖ser玩家有冇人識佢 / 知佢為人都可能係回覆度講下   交流下架~~
總之而家就仲係好火啦   去沖個涼下火:21::21::21:
以上所有野都係真事   粗口我係有講   不過係因此唔甘心比人屈先咁話
換轉係你地   遇到咁既場合   加上心情唔靚   你會唔會同佢死鬥到底 ??

玩家叫咩..........?
回復

我應該明係咩事...
有人掛英被你拖怪殺左,佢鬧你係咪?
我都係林ser ga~你叫咩名呀?!
一句講晒:掛英係不對的
(不過我無人組個時都會掛下)
對於以上事件,我只能說:
你咪當識多種人,以後警惕下lo
唔好比人搵笨就得啦
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-7-12 22:56 發表
我應該明係咩事...
有人掛英被你拖怪殺左,佢鬧你係咪?
我都係林ser ga~你叫咩名呀?!
一句講晒:掛英係不對的
(不過我無人組個時都會掛下)
對於以上事件,我只能說:
你咪當識多種人,以後警惕下lo
唔好比人搵笨 ...

岩岩改番好個post啦   你講得岩   我淨係想表達下自己既感受囉
我最憎人屈我   同埋扮曬自己係大道理主義者
回復

原帖由 22782470 於 2006-7-12 22:55 發表
玩家叫咩..........?

果位玩家叫 <型男殺手>      莊客  25唔夠
回復

我睇左頭果10句都知道佢下面會講咩,不過你唔洗理嫁,你都講你(開新小偷)你開得
新ac就有1轉啦(正常黎講)你咪開個1轉黎(大)佢囉
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-7-13 11:06 發表
我睇左頭果10句都知道佢下面會講咩,不過你唔洗理嫁,你都講你(開新小偷)你開得
新ac就有1轉啦(正常黎講)你咪開個1轉黎(大)佢囉

當時我都有諗過   不過個人物係京   無謂要我搭船去串佢丫
淨打字都贏佢成條街   不過條氣仲係唔順
回復

總之我信你la

我有一次係大草引怪,有個死仔話我阻住佢掛英,仲組我fd唔組我(我fd當時得3x級)
仲串我,我就叫我fd躲到死角位,我引一大堆麒麟去整死佢地^^
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-7-13 16:31 發表
我有一次係大草引怪,有個死仔話我阻住佢掛英,仲組我fd唔組我(我fd當時得3x級)
仲串我,我就叫我fd躲到死角位,我引一大堆麒麟去整死佢地^^

-.-  閣下好似小氣左dd喎   我同你一樣俾人屈
不過佢有冇話將你放上論壇先 @_@
回復

做咩話我牙哥子牙:21:
回復