查看: 2283|回復: 17

踩場,仲要爆粗.

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
佢叫o死火''

------------>http://allyoucanupload.webshots.com/b/2031620294989158385
我係國仔我la比佢串仲大蝦細佢明王我義士佢叫我同佢p:03:
回復

你都幾搞笑:04: 你話有好多2轉ac打我wor:08:
仲有我冇爆粗!:16: 係神雲同國仔果日係到偷經:11: 仲要話我阿媽添:08: 我忍無可忍先會清你地場!!
果日井伊直政 黑加倫子 情天pigpig都見到:08: 唔只我一個:12: 我同井伊直政係到話佢地(冇用粗口話佢地ge):10: 佢地就係公頻話:死火個屎忽凹凸不平ga!!咁樣:16: 跟住我咪今日係3f見到佢地咪清佢地場la:04:
大家如果係我..我相信你地都會咁做:08: 明明係自己做錯:42: 又要屈我講粗口!!!
仲有我係叫。死火〞:41:
回復

回復 #1 jacky960125 的帖子

我相信你唔聊人 人地都唔會整你啦

我同過死火升過 佢唔會係一d冇理取鬧 食飽飯 未消化 都要黎整鬼你既人

同埋 你錦樣問侯人地d家人 係人都嬲啦

仲有 你未話你有好多 2轉ac 既 錦你做咩唔同佢p 過 仲要話人地大蝦細呢- -?

如果你係錦偷經 你玩水滸都玩到唔想玩啦
回復

你咪嘈:16: 打死你
回復

我刀冇偷經佢屈我:12:
回復

放大黎睇

:67: 爆粗??????????????

回復

你仔xx仔屈我:16: :16:
回復

係佢狂問候我家大:03: :16:
回復

:08: :03: :16: 係佢狂問候我家人
回復