查看: 1947|回復: 18

史進ser:大家小心女晉文搞死人英唔陪

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
叫佢+血又唔+甩左英又唔講听佢陪又爆粗鬧人正賤人
你都傻   佢唔加血你就啦啦臨收番埋佢\啦   老實講
你都有唔岩啦   人地冇乜義務救你隻英囉   又唔係佢既
個個都要佢補有時顧得邊個   唔該你諗清楚自己有冇唔岩先發post
回復

咪係~
你當文人係咩???
個個死左英都要文人賠咁文人咪唔使玩?
你自己都有責任睇住自己隻英ga bor~!!!
回復

原帖由 yipkaichung01 於 2006-7-12 22:38 發表
叫佢+血又唔+甩左英又唔講听佢陪又爆粗鬧人正賤人

她都幾賤格:21:
回復

文人冇責任去保證你隻英唔死。
如果你10 lv,帶隻1 lv宋萬去白牙打,咁隻怪1下都打死英啦~
仲有,
你可以在英快死時收起架~~~
回復

低b仔

人地唔加你,你就係到嘈,咁人地要你俾隻英佢,你俾唔俾啊,傻仔
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-7-12 11:12 PM 發表
你都傻   佢唔加血你就啦啦臨收番埋佢\\啦   老實講
你都有唔岩啦   人地冇乜義務救你隻英囉   又唔係佢既
個個都要佢補有時顧得邊個   唔該你諗清楚自己有冇唔岩先發post

你唔知炸 戈陣我都打緊銀黑 雙史爆緊 冇位又嘈我地 話咩 e個世界上冇人理我嫁啦  係度洗頻 加加下血唔同你講山3去左引怪 仲有呀 引怪引10分鐘 就唔引 係度坐 踢左佢又 係公頻唱你 佢沖涼沖成粒鐘  唔通又俾佢吸成個鐘咩= =
回復

yesyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

你唔知炸 戈陣我都打緊銀黑 雙史爆緊 冇位又嘈我地 話咩 e個世界上冇人理我嫁啦  係度洗頻 加加下血唔同你講山3去左引怪 仲有呀 引怪引10分鐘 就唔引 係度坐 踢左佢又 係公頻唱你 佢沖涼沖成粒鐘  唔通又俾佢吸成個鐘咩= =

woo
回復

原帖由 鉛筆仔仔 於 2006-8-18 08:57 PM 發表
你唔知炸 戈陣我都打緊銀黑 雙史爆緊 冇位又嘈我地 話咩 e個世界上冇人理我嫁啦  係度洗頻 加加下血唔同你講山3去左引怪 仲有呀 引怪引10分鐘 就唔引 係度坐 踢左佢又 係公頻唱你 佢沖涼沖成粒鐘  唔通又俾佢吸成 ...

無啦啦抄我講野做乜= =
回復