查看: 1282|回復: 10

[其他] gm做梦啊!!!!!(2)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
马来西亚林冲线,是最lag的线啊。。。。:16:
笨蛋gm。。。
泡妞啊。。。。:16: :08:
哈哈哈:01: :01: :01:
回復

有沒有搞錯阿,馬來西亞最lag的是武松server喜歡就沒server的﹐害我整天去林沖看:08:
回復

:09: 的確系武松,搞到很多人都搬竇
聽講武松D人鐘意一個開幾個賬號,有D重6個添﹐有咩法子唔lag

回復

ya lo!LC server so lag!!!:41: :42: the stupid GM go die la!!!!!!:85:
回復

原帖由 八十萬禁軍教頭 於 2007-6-17 11:30 PM 發表
有沒有搞錯阿,馬來西亞最lag的是武松server喜歡就沒server的﹐害我整天去林沖看:08:

yalo ...is wu so server le ......wu so server 1day(8pm) start hv 400-500 ppl le ....
in 1 server le:22:
回復

回復 #4 主角 的帖子

不止6個啊﹐有一些10多個id
回復

Gu gu Ming 是我朋友,很笨....我叫他名字GM.:13:

GM每次用英文和我說我要聰明(廣東話:lag):06:

lag is my life , lag is my money , no lag no money,so...
(聰明是我生命 聰明是我財富 不聰明就沒財富了 所以)      :05:

i love everyday lag    :23:

(我喜歡每天都聰明)      

swt 他英文不好不好意思  :22:
回復

LAG!!!!!!!!!!!
OR NO IS JUMP MAP!!!!!!!!!
回復

原帖由 主角 於 2007-6-19 08:02 PM 發表
:09: 的確系武松,搞到很多人都搬竇
聽講武松D人鐘意一個開幾個賬號,有D重6個添﹐有咩法子唔lag

咁都得,真係唔lag都唔得啦咁
回復