查看: 877|回復: 7

技能一問

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
(假設)我玩水滸淨係升lv唔pk
請問非禮勿x等3個技能需唔需要繼續升 ?
至於其他技能分配自由度會唔會有大分別~
被動技升爆,漫天升到x為80就唔好升,因為要留點升1轉技,非禮人地果d就唔洗升,升到學到技就得
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-7-12 21:01 發表
被動技升爆,漫天升到x為80就唔好升,因為要留點升1轉技,非禮人地果d就唔洗升,升到學到技就得

其他我明   漫天升到x為80 ← 就唔多明lo
回復

即係話升到你修為80就夠咁解
回復

其實唔係,所有招升到學到下一招就得,除左冥想、漫天要max,之後你修為係70。咁就夠la,學左火牙5lv、儲靈5lv,之係就夠80修為la,1轉1lv就可以升到有水月、風刃、靈氣劍。

回復

原帖由 thebestisken 於 2006-7-18 11:02 PM 發表
其實唔係,所有招升到學到下一招就得,除左冥想、漫天要max,之後你修為係70。咁就夠la,學左火牙5lv、儲靈5lv,之係就夠80修為la,1轉1lv就可以升到有風刃、靈氣劍。

哦哦   果真識計數喎 ^^ 唔該
回復

唔使!我都係想大家唔好升錯者^^
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-7-20 03:19 PM 發表

哦哦   果真識計數喎 ^^ 唔該

哦...
唔係唔該^^
我地好鍾意幫人架^^
回復