樓主: 幻幻

新手指南 - 文人 更新自 1/5

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-6-14 11:41 PM 發表
1.全體(本人215全體2m9 hp,超恐怖)
2.魔攻少d無所謂,but1定要防,3件以上不敗5少得

講完,錯咪凸

2m9 hp真系好劲!
实5易死,但同人pk有赢过吗?

我见过一个253军师,38k hp,pk 5易死,但亦都赢5到人。(用如来扇ler)
我5想好似她甘,应该dim  ler?
回復

1.感謝殘風風中肯ge解說-0-(第一次見 )
2. 2m9 hp全體以經ok 佢上文提及過 仲有我好少見蕭楊姐pk會赢
回復

回復

藍月兄-0-
多謝捧場wo =,=
又借po宣傳
回復

又更新左啦 各位同胞
回復

祝最好唔好1lv 3lv最好-.-1lv 太快冇左招技-.-
回復

push~
回復

我玩文人都算玩得幾耐, 由0轉文人玩到3轉太尉未轉過職
兵車行max唔max好睇個人喜好, 本人就max左, 不過唔max好似唔夠修為學1轉技

不過要留意一樣野, 妙手回春係可以唔跟技樹升, 唔使升, 1lv都夠
因為妙手同大補一樣都係睇魔攻, 所以1lv就夠數

軍師爆技我唔建議max, 因為max左都唔見得爆多好多
以1m9魔攻為例, 1lv草木同max草木分別係9m同10m(以同一類怪為準)
所以我八陣都係跟技樹而草木就只係1lv
同道理, 惑兵/出口亦都係唔需要max, 因為要留技點學3轉技
反而我將技點拎來升熟讀兵法同埋話術

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
KIT + 2 希望國度期待您下一次的分享。

查看全部評分

回復

Last time iam a Tao Shi...
Now i turn to Wen Ren..
The point need how plus?
current point
Ti+500++
Zhi+250++
I lvl 119
回復

thx for your sharing~~多謝分享

評分

參與人數 1威望 -5 收起 理由
幻幻 -5 請勿惡意灌水。

查看全部評分

回復