查看: 1535|回復: 11

[求救] 有無人可以比個[驅動器:0penGL]下載程式比我?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有無人可以比個[驅動器:0penGL]下載程式比我?
我有個朋友想玩水滸,但係佢阿哥洗左機之後就無左個[驅動器:0penGL]
之後佢叫我幫佢搵,但係我搵唔到~
佢咪洗機之前果時重玩到~
我朋友個部機既問題係畫面上全部遊戲玩家都睇唔到個樣
唔係見到個名~個身係隱形嫁:72:
有無人可以幫下我個朋友?
如果唔係[驅動器:0penGL]既問題
咁係咩問題:67:
唔該快d回答~:77:

驅動器0penGL is ?
回復

回復 #1 ms268el8 的帖子

咁你都要講你用咩display card先啦.

openGL 唔係一個driver, 只係一種開放式的標準.
回復

我唔知我個朋友係用咩嫁:07:
知就話你知啦:17:
thx Tenny :12:
回復

????????/
???

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
Tenny -2 請勿惡意灌水。

查看全部評分

回復

點睇用咩display card先!!教左先話比你知
回復

:02: 喂,你用D3D咪仲好,見到戴宗技都唔驚= =
回復

people佢就係我果朋友~
佢都唔知點睇display card~教下佢~
因為我都唔知點睇~
回復

原帖由 heiko 於 2007-6-13 12:23 PM 發表
:02: 喂,你用D3D咪仲好,見到戴宗技都唔驚= =

問題係我個朋友佢部機用D3D個時~成個畫面d人都變哂隱形~
果時用到D3D係得既~佢都一早用左~都唔駛問你地~:09:
回復

回復 #8 ms268el8 的帖子

或者

回復