查看: 2069|回復: 12

第9章 - 吳用智取生辰岡

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
第九章:《吳用智取生辰岡》

各位玩家期待已久的第9章主線任務將於6月內開放,大家可以再次沉醉在《水滸傳》的原著故事中。

第9章主線任務《吳用智取生辰岡》講述玩家受晁蓋、吳用等人所托,幫助他們智取生辰岡。究竟中途會遇到什麼事情?他們可否逃避官兵的追捕?作為玩家的你又可以怎樣幫到他們呢?

任務內容:

http://108.tennyy.com/chapter9.html

此為大約之內容, 如有資料, 將會不停更新.
:10: :10: :10:

評分

參與人數 1威望 -10 收起 理由
Tenny -10 多次灌水, 無可避免, 下次再犯禁言.

查看全部評分

回復

請問做完第九章:《吳用智取生辰岡》會獎勵咩禮物阿?:10:
回復

多謝你的資料 但是 我沒夠LV 接 = =" 可惜啊!
回復

你有幾點要+:

一.第6個個會送7lv石(禮之石,智之石,仁之石......)

二.第11個個 劉唐會送eq(劉唐手環+hp1491 運+1656  2轉62lv用)

三.第18個個 個網有機會破壞

四.一開頭所需物品到第1個係自動上身的 5係所需來

五.要正確寫出青塔為 係東溪村-16 148
回復

係獨角仙d甲之前 個婆婆會比個阮家護符(屈左珠 唔知本身幾多能力)你

但係唔知點解有d玩家拎到 有d拎唔到

之後玩白銀$$對賭 嬴左會有個骰子手環(精6+747魔攻 1211運氣)

仲有一點...就係阮家護符可以屈珠 but 骰子手環 屈唔到=.="

已經同gm反映左 佢話係正常設定 當堂o左
回復

我有朋友話我知道第9章裝備全部可以屈珠,系米你屈左羅武器到所以講屈唔到?你用只武僧系幫你試試
回復

想請問有沒有人知道第9章補魚那裡要甚麼時候補,在那裡補....
我連續破2張魚網 :12:
謝謝大大的解答 :13:
回復

咁獎勵獎d咩呢???:10: :10:
回復

原帖由 smartkelvin 於 2007-6-19 06:38 PM 發表
係獨角仙d甲之前 個婆婆會比個阮家護符(屈左珠 唔知本身幾多能力)你

但係唔知點解有d玩家拎到 有d拎唔到

之後玩白銀$$對賭 嬴左會有個骰子手環(精6+747魔攻 1211運氣)

仲有一點...就係阮家護符可以屈珠 ...

**之後玩白銀$$對賭.....如果輸左勒。。。。是不是拎唔到骰子手環  :22:
回復