查看: 754|回復: 6

[其他] 我的水滸人生..

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
2005年x月x日小學5年級 我班既某一位同學介紹我玩水滸.
我一出世就玩武僧個名叫白痴和尚 
我唔知點玩.佢翼無小小好漢令比我.佢叫我去打吱吱.
我去打啦.佢不知幾勁.我打打下就無血要坐
跟住死左m次.跟住我升到14lv.
我個同學叫我玩彩虹冒險 我既水滸就係咁無玩到.
之後我玩到彩虹冒險玩到好悶.
之後我就玩番水滸.我因個武僧難玩到嘔電.
我就轉玩文人..因為文人只係加血.唔駛旭.我就玩左文人.
我之後買左兩張350點.我買左個龍頭<龍紋戰甲)同一隻白勝.
我玩到5十幾lv<文人只係可以掛英.悶死:06: :06: .我就轉玩道士.
我叫我個同學幫我轉野..佢叫 0o餅餅o0  大家得閒帶佢升下lv.
之後......升lvd野唔講啦..太長.
我4月話到6月我個道士要一轉..點知..我5月佛誕前一個星期我差唔多.升9十幾.差.唔.多.一.轉.點知
我呀妹唔知下載左d咩野.我部電腦就上唔到水滸.
好慘..我既 水滸 生崖就這停左:12: :12: 等我過完27日.我就搵人整.:12: 先見到你地
                        ↑前幾日我要考試:14: :14:
希望我番到黎見到你地:12: :12:
喂喂..點解無人回下既:07: :07:
回復

好唔精彩 :88:
咁鬼無聊就唔好寫啦:83:
回復

原帖由 操控自如 於 2007-6-9 05:05 PM 發表
2005年x月x日小學5年級 我班既某一位同學介紹我玩水滸.
我一出世就玩武僧個名叫白痴和尚 
我唔知點玩.佢翼無小小好漢令比我.佢叫我去打吱吱.
我去打啦.佢不知幾勁.我打打下就無血要坐
跟住死 ...

好可怜不能玩水浒:24:
回復

你唔好再無聊d,寫埋d咁既野- -:18:
回復

重裝過部機啦.........冇咩可以幫倒你
回復

玩左幾lv就唔會緊係1轉唔到啦←(我覺得最好*v*)............
回復