樓主: HOU1988

官人好做吗?

原帖由 電電豬 於 2007-6-11 10:13 AM 發表

錯,仲有點人+HP既+到英,例如山賊系

不過加的黎﹐我怕你只英已經唔見左@@
其實大俠同官人唔會話廢﹐只要有強裝備﹐都好強
大俠可以冰怪石怪,屬性攻擊型
官人畫龍點睛遠攻擊﹐威力都好強﹐紅落葉大範圍
2者都可以補血﹐而且補得唔比文人少
邊度會廢?:09:
回復

i am a official(guan ren) from malaysia server de ... actually official u have nice equiment can boom with nice leh lar ... da xia u ned to set balaned with ur stat ... official hv 7k map already boom many dmg leh lor ....
回復

原帖由 主角 於 2007-6-12 10:43 AM 發表

不過加的黎﹐我怕你只英已經唔見左@@
其實大俠同官人唔會話廢﹐只要有強裝備﹐都好強
大俠可以冰怪石怪,屬性攻擊型
官人畫龍點睛遠攻擊﹐威力都好強﹐紅落葉大範圍
2者都可以補血﹐而且補得唔比文人少
邊 ...

香港呢邊唔多適合官人,大馬易買到魯仔珠,白勝珠,所以官人先可以咁勁.
回復

有一套極。聖獸珠已經幾足夠了﹐
英珠系買唔到﹐全部都系打返來咖
回復

:89: 點解大馬咁多人有小魯珠,史進珠,我估2億都收到粒架,我地ser 5億都冇咩人賣,唔好話史進,小魯珠,我連一粒極青龍,極玄武都冇:66:

回復

沒人賣拉,甘辛苦打出來賣,有沒甘傻?你所謂D億系幾多只0?
果天有條友show野白勝珠放99999999,我不如自己入去打?甘既價錢可以買到10張銅結婚紙拉,一個甘好彩打到2~3粒就爽羅:00:
:89: 沒極珠都可以拿到總兵或管錢頭領?(因為唔知道邊果系你)咩香港D server真系甘易玩咩?

回復

99999999=香港9千9百9十..萬
1意=100,000,000
:75: 1億係我地ser係買唔到一張婚卷
回復

:09: 甘恐怖?用真錢買米得羅:01:
回復

:89: 咁要好似倒米咁用真$,我game $ 打雀打到負債3.5億:66:
呢2個都係我acc
回復

今階大馬水滸歷險生存爭霸塞就是官人贏了
回復