樓主: 極神

[問題] 大家鐘唔鐘意同低過自己幾十lv掛英人士的人宣戰

關閉 [複製鏈接]
原帖由 極神 於 2007-6-6 09:43 PM 發表
我問呢個問題係因為今日我p死左4個未轉,昨天p死左3個1轉:84:

你都好過分咋。。。。P甘低lvl的。。。:83:

有咩得罪你。。依家升lvl都很慢了。。。仲要被人係甘P。。。。難怪越來越少人玩 !! :69:
回復

i hate that very much
回復

回復 #41 LengSM 的帖子

個3個1轉叫我開紅:00: 我咪開lo,點知咁廢
回復

:16: 人地係到排英你宣人
個d人通常係打機打到有病
打到心理唔平衡
人地升lv..關你咩事
你地都做過個d lv
宣人殺人好好玩丫..仲要殺埋英...
咁沒品死左去好過la
呢d人唔該去睇下心理醫生...
檢查下心理係唔係唔平衡
見到呢d人就火:16:
回復

原帖由 極神 於 2007-7-12 06:06 PM 發表
個3個1轉叫我開紅:00: 我咪開lo,點知咁廢

原來係咁。。。係佢地有眼不識泰山,叫錯人開紅。。。

咁算係自尋死路咯。。。。:69:
回復

怪就怪自己玩著雲起game
俾人宣戰唔答就要俾人打
都唔知乜野game黎既

你會唔會出街無啦啦同人講你想佢打一拳
人地過左五分鐘唔答你
你就可以打佢一拳呢?
我諗唔得下話?

人地掛英個d(我指最近呢半年先打個d人士)
好多都係用錢幫親你雲起買隻英返黎打機
人地掛英升lv又好點都好
都叫做俾錢你賺
你雲起就由得d消費者俾d所謂舊人殺呀殺
鬼黎幫親咩

雲起唯有諗多d屎計再呃人錢啦

有d人唔抵得人地掛英升lv
心理唔平衡又好乜都好啦
呢個game有咁既設定
無辦法
無得怪佢
佢只係善用隻game既功能者

有好多都係特登想殺人隻英先宣戰架啦
雲起無保障新玩家
又要吸納新玩家
真係好鬼搞笑囉
好似精神分裂咁
痴孖筋

補充一句
50lv就唔再叫係新人?
玩開個d唔三轉都二轉啦
咪玩啦:18:

咁鍾意p人既
搵d同lv既p啦

回復

<------從來唔宣人戰
回復

我好唔鐘意同低過自己幾十lv掛英人士的人宣戰:16: :16:
回復

不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做不鍾意,而且好憎人咁做
回復

鐘意,而且p埋人隻英
回復