查看: 3131|回復: 29

[閒聊] 史上最強頭飾和背飾 o(∩_∩)o

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
台灣最近買包可以抽到這2樣超強裝備
大頭就和香港的金豬一樣
背飾超讚的拉 :01:

冇辦法.

台灣server而家已經好少人玩, 唔整d offer 出黎就慘啦.
回復

我认为更加反效果:11:
回復

@@

好想要~~~~~~~~~~~??
回復

好厲害噢....
我都很想要噢﹗﹗﹗:13: :13:
回復

:02: :02: 給我 :00:
回復

gv me ...me also wan it ...

:04:  :05:  ...gv me
回復

:04: 台灣d裝真係好正嫁~
本人澳門人玩台灣板~
d裝備真係好過香港板嫁:04:
回復

..唉..磁d就變成變態game:13: :13: 跟住好多台人玩香港水滸:13: :13:
跟住d台人:12: <--咁樣同我講    自如哥哥比d裝我啦:12: :65: :65:
O  <比一個黑霉頭你啦)
├一                                     OrZ<  謝主龍恩  )
  ┐

回復

原帖由 操控自如 於 2007-6-9 10:36 AM 發表
..唉..磁d就變成變態game:13: :13: 跟住好多台人玩香港水滸:13: :13:
跟住d台人:12:  

你都傻ge.... 點解要同你要裝備阿 ...

你有幾勁阿....:03:
回復