查看: 1003|回復: 9

可不可以在地圖上放等級限制﹖﹖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如題。。。:02: :02:
唔明...你講明d:12:
回復

回復 #1 6749937 的帖子

呢到奐唔係官討區,問來把鬼

而且地圖1早就有等級限制啦
回復

u mean all map also want 等級限制?
回復

回復 #3 極神 的帖子

你咁講即係睇唔起呢個論壇啦.

我可以好肯定咁同你講, 呢個論壇係有"開發人員"黎參觀既.

至於有冇睇到你地既post, 咁我就唔知.

所以你地既標題就要明確d.
回復

我是想問d地圖的等級限制...
希望可以知道要幾 lv 現可以去到
回復

原帖由 6749937 於 2007-6-4 01:15 AM 發表
我是想問d地圖的等級限制...
希望可以知道要幾 lv 現可以去到

http://www.tennyy.com/menu_monster1.html

all u want can find here
回復

我記得曾幾何時,呢個圖係有寫埋個等級限制架,一眼睇哂,但係而家好似冇左

回復

回復 #8 cat001 的帖子

係我 DELETE左.

因為我覺得好似冇咩人睇, 費時晒左d位.
回復

原帖由 Tenny 於 2007/6/4 12:07 PM 發表
係我 DELETE左.

因為我覺得好似冇咩人睇, 費時晒左d位.

但係o係個game度, d人成日都會問, 幾lv先入得邊度邊度咁架喎..不如,另外列個文字表,等d人一眼睇哂自己升lv進程,以下個場做目標,都幾好丫,最好列埋該場裡的怪由幾級至幾級,仲好...等d人唔好以為入倒去就等夠lv打..因為例如關西...29lv就入得,但係d怪成 15xlv以上,打得好辛苦,d人要有心理準備會好d
回復