樓主: 卍仁仔卍

官人勁定大俠勁

甘pk都要看對手迴避阿,如果對手沒迴避都可以打到既﹐不過現在通常D人都穿返幾件青龍或極青龍,迴避多多少少都系會有拉
回復

點唔唔可以一樣裝呀= =  頭帶同鞋係唔係大俠 官人都用ga啦  你話大俠唔夠命中,你玩我呀- -:08:
回復

我覺得係官人:05:
回復

这些问题提了有提。有装备自然会赢。

我们把它分为初期和晚期的,会比较好分别。初期 - 1-30+ ,晚期 - 30+ 以上。

初期 - 官人会比较出色,畫龍點睛转了就可以学到的技能。大侠那两招看魔攻对物防,帮炸还可以,pk 完全不可以,还是看一转的技能。
晚期 - 大侠学了最后两招,pk 方面还有一些看头,反观官人的紅落葉, 是大技。群打很强。

有时开红了,在东京走走下,死了。原来官人在pk.

打到最后,80-90 , 通常是秒杀的,没有什莫意义。

全是个人意见。
回復

你咁講法,咩職都好勁姐,有eq就得,咁你講曬啦- -   

如果咁講法,我地討論黎做咩呀:83:
回復

如果时常有坐在东京看pk..不难觉得全部职业都很强。

我们这里的讨论只局限于大侠与官人。。哪一个可以不买装备就可以很强?

有装备强是一个不变的事实。技能方面,游戏设定官人是先苦后甜。大侠则转了就有两个大技。

还是那一句,到了后期。。大多数已秒杀,因为hp 根本跟不上,也不会有人全永?装。

如果有什莫,你读了以后不舒服,请多多包含。
回復

原帖由 eric93629 於 2007-6-14 02:12 PM 發表
點唔唔可以一樣裝呀= =  頭帶同鞋係唔係大俠 官人都用ga啦  你話大俠唔夠命中,你玩我呀- -:08:

頭帶現在都少看到人帶﹐通常都系金豬帽多,俠客系對叫靴唔系鞋:09:
回復

戰術都好重要,打游擊﹐用咩技能先等
裝備方面有錢既會有幾套裝備,唔系話全魔攻裝就可以,如果你魔攻2萬可以秒殺人﹐沒理由穿到3萬﹐不如換一換1~2件加魔防裝備將魔攻降到2萬﹐提高魔防,死機會就會低D(對魔攻)﹐一樣可以秒到人,而無系發生互相鬥秒的情形:00:
以上只是舉列

回復

其实是非常同意你的说法。
回復

原帖由 eric93629 於 2007/6/14 02:12 PM 發表

官人都唔洗用命中,咁實會用防裝頭啦有得揀的話,點會揀個廢裝黎pk....
回復