查看: 1024|回復: 13

[問題] 點解d人中意幫人開紅ge???

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我整天在石門掛英 然後去睡覺
醒jor就死在那度 英雄都死jor好幾只:88: :88:
嗯嗯..高級的人喜歡剎人/英雄...可能他想要咩咩點...:62: :62:
回復

D人LV人冇場升,咁又幾無聊咪殺人D英LO
回復

我公仔同宗各死左一次...:75: :75:
回復

ppl always like red name kill afk people de.
maybe last time he got kill so many time:17:
回復

原帖由 6749937 於 2007-6-2 05:09 PM 發表
我整天在石門掛英 然後去睡覺
醒jor就死在那度 英雄都死jor好幾只:88: :88:

no ppl open u red u oso will die
sum time de bat king will out:00: :00:
回復

:85: 因為可以升殺戮榜,又可以防止d人用外掛汁野賺錢...我唔想惹咁多仇口咋,如果我開紅,我一定會宣果d用外掛汁野賺錢的人...因為佢地搞到物價好貴,佢地太有錢
回復

D人p我D英正X我upi左1日up左3lv:12:  原本can up 6lv:12:
回復

回復 #6 nick3384me 的帖子

bat king cant kill me and hero
me use 50lv gold pig hat so def many the bat king cant kill me :01: :01:
回復

ya lo!the bat king so bab!he kill my hero:66:
回復