查看: 879|回復: 9

你有種...同學

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
某甲在上課睡覺...  
被很混的數學老師發現

他火大..就叫甲到黑板前面解題目.....  
不會寫的話 就準備當眾羞辱甲

其實 甲沒走到黑板老師就開始酸他了..

成績那麼差 還敢上課睡覺 真不知羞恥

腦袋是不是放在家裡...整天只會睡...

沒想到..那位老兄他居然會寫......還解得很漂亮...

老師有點下不了台...只好讓他回座位不要管他好了....  

沒想到 那位仁兄居然還跟老師嗆了一句....

「我先睡一下

你待會還有不會的再問我 吧!
嘩!!禁勁!!:01:
回復

ha ha ha :51:
回復

:66: 一提起數學老師就即刻諗想我中一既數學老師
佢好搞笑嫁= =佢係一個肥仔~我果班上數學堂同中文堂簡直係天同地比
上數學係超嘈:19: 成日都要叫訓導上黎@_@  之後d老師決定明明課室係4樓要去到1樓上
因為1樓係教員室~個層樓得一個課室,如果一嘈咁有老師黎@_@
但係上中文堂係超乖~係可以訓覺@_@:35:
回復

神 童:00: :00: :00:
回復

我先睡一下 你待會還有不會的再問我吧!<---好串:86:
回復

我佩服呢個學生。。。呢d先係學習ge表現:103:
回復

一個字<服>
回復

原帖由 ms268el8 於 2007-7-26 09:14 PM 發表
:66: 一提起數學老師就即刻諗想我中一既數學老師
佢好搞笑嫁= =佢係一個肥仔~我果班上數學堂同中文堂簡直係天同地比
上數學係超嘈:19: 成日都要叫訓導上黎@_@  之後d老師決定明明課室係4樓要去到1樓上
因為1樓係教 ...

我地上數學堂係訓覺,但常識堂係超嘈
回復

串老師 好野
回復