查看: 2280|回復: 9

[求救] 庄客 要怎样+技能

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
:10:
然后义士技能
:10:
在然后官人技能

什么要max

:00:
莊客:
漫天﹣max
梅花﹣可max可唔max
其它﹣跟技能表升
除左漫天要max之外﹐其它我都係跟技能表升。(梅花可max可唔max﹐我就max左﹐因為1轉前除左漫天同梅花其它招都無咩用)
冥想唔好max住﹐1轉後才慢慢黎max。

義士:
地龍﹣max
儲靈﹣max
冥想﹣最後有多預點數才慢慢黎max
其它﹣跟技能表升
1轉後如果之前有儲技能點o既話應該係21/22級就可以學到地龍。
水月/火牙/風刃 我只係跟技能表升﹐靈氣劍我覺得3lv就夠﹐雖然mp會+得少D但係隨著你lv越高mp量越長甘你就會加得越多mp。儲靈我升max(不過最好計好D技能點數夠唔夠學地龍先﹐唔夠o既話就唔好max住)﹐最後係冥想﹐冥想係由轉前先跟技能表升﹐1轉後等你max左地龍同儲靈先至慢慢黎max冥想。

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
22782470 + 2 獎勵原因:希望國度期待您下一次的分享。

查看全部評分

回復

劍術要+max mo??
回復

no need . if u turn jian ke then ned,
义士 and 官人 less use melee attack no need +劍術:17:

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
22782470 + 2 獎勵原因:希望國度期待您下一次的分享。

查看全部評分

回復

如果我要轉義士要怎樣加點﹖﹖﹖
回復

原帖由 6749937 於 2007-6-4 11:05 AM 發表
如果我要轉義士要怎樣加點﹖﹖﹖

你係話+屬性點數?
而家大多數人都玩全體...新手建意玩全體好D﹐因為血長防又高...無甘易俾怪秒﹐只不過魔攻低D...日後屈珠就可以拉番高。如果唔想玩全體都可以好似我甘...加體到1000後就開始1體1智﹐甘都係個保守o既加法。
以上純屬個人意見:17:
回復

多謝你的幫忙:02: :02:
回復

me say zuang ke wan +zhi li +ti zhi n +ji zhong
回復

莊客max漫天同冥想夠
魔攻職5多mp點玩
回復

first漫天  max          莊客劍術  max      慏想max   

這是我用的莊客

我想問下文人點加

系唔系加max防身
和慏想?
回復