查看: 1018|回復: 11

[問題] 大家認為1轉100義士打排座有無得打?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
1)如題﹐1轉100義士打排座有無得打?(有151金豬帽﹐151玄武白虎劍﹐5件青龍裝﹐青龍技)

2)義士學青龍技大家學得會唔會浪費左?

3)如果用轉職卡轉職會唔會連青龍技都洗賣?
睇下有咩職既一轉向入面,
如果有道長既,
就算系有咁多勁裝都冇得打,
道長入排多數玩游擊,
義士出技又慢,
有98%機會會俾道長ko。
[除非有帶毛,如果唔系就唔好入去浪費金錢]

青龍系加物攻同魔攻,
我個人認為學聖獸爆技會好D。
[除非有帶毛,如果入去唔好爆朱雀�白虎,會爆唔切,容易bug技]

青龍同玄武雖然會令自己物攻�物防�魔攻�魔防x2
但系維持既時間唔耐,
加上義士行技又慢,
拎得少少榮譽點數,
咁又有咩用。

用轉職卡轉職唔會洗去聖獸技,
但系據聞1轉100唔俾用轉卡,
要轉就要向1轉99果時轉左佢啦!

回復

義士o既地龍/水月/火牙/風刃無1招用得嗎?:07:
甘如果我轉風水師又會點哩?有無得打?風水師用咩白虎武架?
但如果轉風水師入排座爆好易連自己幫D人都爆到飛晒D毛wo...有咩辦法?
回復

如果係同幫會既,打排唔會爆到自己友,唔同幫都多數唔會一齊打排,所以轉風水都ok,不過打排用道長好d...道長技係點人,打人比較放便,唔會晒技,不過比人圍嘔就..
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2007-5-28 04:47 PM 發表
如果係同幫會既,打排唔會爆到自己友,唔同幫都多數唔會一齊打排,所以轉風水都ok,不過打排用道長好d...道長技係點人,打人比較放便,唔會晒技,不過比人圍嘔就..

但我朋友話打排就算同幫會都會打到wo...甘到低係打到定打唔到啊?:11:
風水師易唔易打到上限?用咩白虎武架?
回復

..我個ser打排都唔會打到自己友,你地大馬可能唔同掛
風水用白虎塵
回復

知唔知風水師要幾多魔攻才可以打到上限?
打人上限又係幾多?
回復

1)  睇你係server有無風水既仇家,如果有既話義士出技相對來說是較慢就真係無得打。
2)  青龍技只係將 物理攻擊力、魔法攻擊力 x 2,所以無所謂分義士浪不浪費左。
3)  香港既轉職咭轉職後就不會洗技,轉職後會消失左但重登會出現返聖獸技。
回復

THX FOR SHARING
回復

:88: 乜咁遲先有人問呢樣野架...我果時係義士..都心思思想打排...停左成個月唔轉二轉住,收防裝...結果...唉!太多話俾我知義士實捐硬榮同錢,所以,到最後我都係放棄左冇去打排lu....當時d人都係叫我食張道長卡去打排架...=.=可惜冇錢..算啦...做個平平凡凡的大俠就算囉
回復