查看: 1014|回復: 8

如果要傳浪人,咁掂加點??

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如題,講下LA~~我唔g掂加好

我古下係...

+智250,別ALL+血
回復

全體啦~

我有個fd都係浪人....
回復

我頭先去水滸問左人,好次係+力到200就全加體
回復

浪人+智?!
浪人用物攻架wor
聽人講浪人d eq+好多物攻
so我諗+力+體   體多過力
3體:1力左右(掛)

仲有  做浪人劍術就加到max啦

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
luke仔 + 1 多謝你寶貴的意見。

查看全部評分

回復

要加體&力。
每樣加幾多就唔知
回復

回復 #6 luke仔 的帖子

我都用過...
不過我認為有兩種加點既方法
第一:全hp(呢個就會造成防高,hp高,智低,物攻低,原則上白色怪都打唔win,只可做引手=.=')
第二:200力全hp(有勁eq先好咁做...唔係既話d勁怪幾下ko你...不過呢個加點方點打怪唔錯...有幾個文人睇住既話...)

p.s.勁eq= 金龍頭加蝶背加長城set等等的eq-.-
直接d黎講啫係有錢人先好用第2個方法(除非你識人,叫佢俾(借)野你

p.s. 如果用浪人,不如用狂徒,一樣係引手,不過狂徒好用d...(唔係成日被人打中,加上爆枝都唔錯,感覺上好過浪人...pk另計=.=')
回復

<---全體支持者....
回復

回復