查看: 1922|回復: 20

[原創] 大家有冇發現 [帝爪字首珠] 出現機率少得可憐呀

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大家有冇發現 [帝爪字首珠] 出現機率少得可憐呀,青之洞窟又少左時間開,想打到粒帝爪珠,難上加難呀:52:
更新公告 大字標明架啦
都唔係d咩新發現啦!
回復

原帖由 roycers 於 2007-5-24 01:28 PM 發表
更新公告 大字標明架啦
都唔係d咩新發現啦!

我都係想同大家傾下,係人都知道雲起改左啦
回復

其實看個人羅﹐我朋友1天打到整10粒(沒改縮短時間前)我們開門一次可以打到6~7輪
因為我地全部認識路分幾鐘就可以打死一只
回復

以前就可以打多多啦
現在好難啦
一天打到一粒你都要偷笑咯
回復

:00: 好彩﹐之前我打到唔少
回復

is it good meh ???

帝爪字首珠 +生命上限
                +魔法上限
                +物防
回復

原帖由 vincentlai 於 2007-5-28 11:27 AM 發表
is it good meh ???

帝爪字首珠 +生命上限
                +魔法上限
                +物防

正确是 生命 魔法 魔防:21:
回復

:85: 我更糟糕的都有,最近為了要賺錢結果花了17小時打 帝王八爪魚 連垃圾也沒多少, 其實這個珠以後有用的,因為很可能278地圖之後的怪都是魔法攻擊的.
回復

i also hit for 2 days already. get nothing. :12:
回復