查看: 1392|回復: 10

[問題] 封妖牌II

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
唔該各位
我想知呢∼「封妖牌II」可以抽到d咩物品架
知既可唔可以留一留言thx
官網咪有囉=        =
http://sf.runup.com.hk/event/20060628/eventpage02.html
自己上去睇=       =
回復

$10, 好似好抵咁
.......
回復

雲起咪蝕大本!!!!!!

雖然10蚊雞好似好低
而且佢又有好多新GAME啱啱出
但係得個蝕字
我自己抽到無極兵器,都幾好有
一個字 正!!!!!
回復

我抽到道長轉職卡ar!!!!值幾錢ga???
回復

原帖由 ~Billy仔~ 於 2006-7-10 21:41 發表
雖然10蚊雞好似好低
而且佢又有好多新GAME啱啱出
但係得個蝕字

咁你就錯啦      佢賣得平係想增加水滸隻game吸引度
吸引左就多左人玩      多人玩就有機會賣多d產品
自然賺得番    駛乜怕

免費game已經係薄利多銷政策
係雲起眼中     除左產品除左包裝成本之外
其他野(序號編碼)只不過係一堆文字.數字
唔會太會計較價錢     總之扣除包裝費之後有賺就ok啦

雲起咁多年都一直有支持者喎      係咪成功先  點會蝕呀
依家大部分online game都免費    之前收費d都改左
如果係會蝕本又點解咁多遊戲公司轉變佢固有收費制先    係咪
回復

補充一點   game shop入貨果時 ( 以108包為例)
來貨價係6x ~ 70不等  以送貨地點作準  有英卡 / 聖獸珠包包最搶手
經常賣斷市   咁shop就會賺3x ~ 4x不等   連shop都咁好賺(應該)
你話雲起點會蝕 ?   經濟學角度黎睇   水滸係有好大可能係最搵銀既game
[[ 未能作準  因為好多雲起game乎玩過   所以結論可能有出入]]
回復

this card very f good

good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
jieyee -2 違規內容

查看全部評分

回復

原帖由 樹希彥 於 2006-7-12 06:22 PM 發表
我抽到道長轉職卡ar!!!!值幾錢ga???

林沖ser大約值800m
回復

回復 #6 lilf3344 的帖子

分析得幾好
回復