返回列表 發新帖
樓主: evilgenius

太尉用扇定御醫用扇啊﹖﹖﹖

北一枝:77: :78: :81:
我睇過啦~
回復

meby not sure o.:83: gm alway will t> de.now also dono want up 277 bh fan or bh pen<i want be <<tai wai>>a>:88: call gm ask gm no gv sure anser:82:
回復

but i c now de weapen hv say who use wat .i c pen is yuyi use.fan is tai wai use.:75: but dono will t. ma.if t. jor me up jor 277 fan .......:76: i wiil go jump sea:76:
回復

(大马)军师的我好紧要头痛.....救命....

到而加我都唔知3轉可唔可以白虎扇,問左好多人,但沒人100%肯定,怕買左過後如果唔用得後悔...扇賣好貴,材料又要多...過把耶就可以拿返屋企等停電時用了。:11:
回復

裝備中有寫那些職業用﹐太尉好像用扇﹐不過雜誌又寫筆﹐很難講
回復

我原本想做太尉的...现在突然又想做御医了但是我比较喜欢扇子啊...
回復

太尉用扇!!!!!!
回復

太尉好吗?为什么你们觉得御醫好的?
回復