查看: 1419|回復: 12

[影視娛樂] 有冇人想睇命運守護夜

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有冇人想睇命運守護夜:67:
本人認為好好睇:73:
第一:18禁=.=岩你地(其實條片冇淫野):82:
第二:d人好靚嫁:79: 唔夠我靚:86:
唔記得左
放上黎^_^好好睇,睇左d圖都知啦^_^

http://www2.fail.hk/forum/viewth ... p;page=1#pid4475898

回復 #1 水月兒 的帖子

第三:水月兒好靚但唔夠我型:78:
因為佢係女仔:77:
回復

:65: 無聊:70:
回復

回復 #3 水月兒 的帖子

我d冷笑話有冇冰到你??:86:
回復

回復 #4 夫子 的帖子

咁都叫冷笑話:18:

咩係命運守護夜??
回復

回復 #5 極神 的帖子

:17: 係冷笑話:17:
回復

水月兒-0-?:04:
回復

係呀-.-solong:13: 我係係你個論壇到3日做到金牌會元個個:13: 因為30幾篇就做到太易啦:05:
同埋我有天使翼,唔怕你d冷笑話:70:
回復

介紹下最後個幾集:69: saber同英雄王打,士郎同言峰打:58:
本來2人都係下風,但之後(緊係出左d屈機招啦)士郎無啦啦玲左王者之劍鞘
saber(無屈機招)玲左王者之劍鞘+王者之劍同英雄王打
最後兩人都出絕招,你地可能會誤會,唔係英雄王無時間打洛saber(亞瑟王)
係比終極防禦王者之劍鞘擋左:80:
又講返士郎,士郎利用王者之劍鞘擋左言峰個黑包,再玲左遠板借比佢把短劍!!
一野,再講多句labt,玩完:87:
最後既就係真情對白,個d就唔好講啦:86:
回復

我有睇
都唔錯ga
個D 從者名好好笑
saber=軍刀
呀CH=弓手
Y達=騎馬
好怪@_@
回復