查看: 1217|回復: 11

[短片] angelliu.....咁先係真正的杏加橙(配音)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有唔同嗎- -?睇唔出啵-_-
回復

我都c唔出有咩唔同喎
回復

回復 #1 極神 的帖子

你冇野呀 唱歌走音又點?

你地洗唔洗咁串呀 

咁叻 你去唱囉

一篇錦既野唔夠 仲要整多幾篇

你冇野嘛? 你係咪真係想杏家燈呀

你媽媽的下體有異味

如果你上music堂 我話你唱歌唱得唔好 跟住6低佢 改埋佢sd 哂俾全世界睇 你會點呀?

好開心呀? 做野諗下人地感受啦 陽具的面孔

評分

參與人數 1威望 -10 收起 理由
Tenny -10 身為版主, 知法犯法.

查看全部評分

回復

:16: 你好地地說咩牙媽,人身攻擊:85:我只係見到轉貼ja,唔通tenny轉貼女人d腋毛,笑人傻佬又係唔想人地感受

我唔想同你罵戰=.=唔好說咩牙媽

回復

我支持極神,好地地做咩講人呀媽
回復

係lo你仲細咩,,自己的事自己解決~仲咩叫攪人呀媽
回復

回復 #5 極神 的帖子

我岩岩嬲得濟話我呀媽係我唔岩 但係你都唔應該錦做

你有冇諗過人地感受? 如果好似我話戈個例子錦

而又第2個人守帖 跟住好多人都知仲要係錦笑你你會有咩感受?
回復

板主大人對會員人身攻擊係唔係應該扣分呢
回復

其實樓主的文章我覺得並沒有問題, 如果有我想都只是"重複發貼"吧了.

因為唱歌的並不是鄧麗欣, 作者都只是配上字幕及加上自己的歌聲.

樓主都只是想貼出來分享, 並沒有貶低之意 (改了後的歌名真是叫杏加橙).

如果硬說有攻擊成份都只是有人改了鄧麗欣的歌詞而又不專重她本人, 不過都應該不是樓主.

成件事上我相信 KIT 應該是心情極不佳導致有些過份, 我相信他都是一時沖動, 應該不會有下一次.

還望各位見諒!

另外 極神 你都不應該搬出我的貼子嘛, 我不是聖人, 我都會錯, 我不想人們發的貼以我為標準.
回復