返回列表 發新帖
樓主: angelliu

[短片] 鄧走音,,杏加橙

回復 #10 angelliu 的帖子

若要人不知,除非己莫為。

你夠膽講你幅圖片既意思唔係代表你自己既意思; 如果唔係咁又貼出黎做咩?

做人要厚道, 人家已經道了歉, 你還想點?

如果佢自己刪除自己的貼子, 那還要道歉? 人家都不知道是怎麼一回事.

可能佢既道歉內容過於簡易, 咁你都可以要求他再打過.

而家你又要話返佢, 咁係咪佢又要再話你呢?

怨怨相報何時了?

大家都係呢個論壇都差不多成年, 理應更加珍惜大家相聚既時間.

我要處理的事已經很多啦, 為何還要為恐天下不亂?

我要講既野就係咁多, 請有關人士自己想一想.
回復

回復 #10 angelliu 的帖子

如果他把回復清除咁d人味唔知成件事la可能以為你錯tim,即使道歉唔係大哂,但總聊勝於無:22:

2位樓上人士唔好太激動:09: 太家冷靜一 下:25:
回復

原帖由 Tenny 於 2007-5-24 02:28 AM 發表
若要人不知,除非己莫為。

你夠膽講你幅圖片既意思唔係代表你自己既意思; 如果唔係咁又貼出黎做咩?

如果佢自己刪除自己的貼子, 那還要道歉? 人家都不知道是怎麼 ...

del左篇野,,我打得好清楚~

如果佢自己刪除自己的貼子, 那還要道歉? 人家都不知道是怎麼一回事.
其他人看到他的回復會否把我看成白嘟?

而家你又要話返佢, 咁係咪佢又要再話你呢?
依家好似係板主做錯野啵,我給他一些意見罷了

大家都係呢個論壇都差不多成年, 理應更加珍惜大家相聚既時間.
我好似唔識佢,我武ser佢玖ser
回復