返回列表 發新帖
樓主: 雲之刺客

百元商店-籃球

關閉 [複製鏈接]
百元商店-ONLINE GAME
雲之刺客買個黃金宋萬,呢個宋萬好奇怪.
可以升到15LV,個玩家叫佢唔好升暴...
雲之刺客打開佢做機能100%羅到,做裝備又100%成功
打點時發現黃金宋萬會暴怪...仲多過其他英^^
雲之刺客好開心^^
但係好快黃金宋萬就15LV拉...
雲之刺客突然昏佐...
身邊出現位不到150公分的人,果個人話:咪叫你唔好升暴佢咩...

[水滸歷險]遊戲更新內容
新增英雄
猛架李星  巴士阿叔 雲之刺客
(這個新的英雄都可以從英雄卡內得到!)

評分

參與人數 1威望 0 收起 理由
雲之刺客 0 扣錯了~~

查看全部評分

回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-7-22 13:54 發表
百元商店-ONLINE GAME
雲之刺客買個黃金宋萬,呢個宋萬好奇怪.
可以升到15LV,個玩家叫佢唔好升暴...
雲之刺客打開佢做機能100%羅到,做裝備又100%成功
打點時發現黃金宋萬會暴怪...仲多過其他英^^
雲之刺客好開 ...

你甘講版主:21:
唔好一入到就想到報仇!!!!!!
回復

娛樂下大家姐...邊得你感小器架...
甘唔玩得...點做大事亞...
回復

幾好睇下喎......
回復

但係以後都冇得睇拉...
回復

恐怖ar 恐怖........
回復

可惜這麼好的故仔嚇到TENNY...
以後沒的看了...
回復