查看: 987|回復: 13

[求救] 聖獸問題

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
聖獸技能 有甚麼效果

請高人指點 我這個少新手啦!:88:
pls check at tenny web site..
u ned informtion have here de..
pls work hard to find:17:
回復

回復

朱雀破可以利用魔攻增加自己本身呢招的破壞力
白虎破就可以利用物攻增加自己本身呢招的破壞力
青龍附身可以把魔攻魔防x2
玄武附身就可以令物攻物防x2
回復

我要学玄武附身:02:
回復

我也要学青龍附身
回復

原帖由 badcat 於 2007-5-30 01:13 PM 發表
朱雀破可以利用魔攻增加自己本身呢招的破壞力
白虎破就可以利用物攻增加自己本身呢招的破壞力
青龍附身可以把魔攻魔防x2
玄武附身就可以令物攻物防x2

朱雀破係計魔攻o既範圍技﹐魔攻越高打出o既數值就越高﹐不過出技時間比較長d...回技需要60分鐘。
白虎破係計物攻o既範圍技﹐物攻越高打出o既數值就越高﹐不過出技時間比較長d...回技需要60分鐘。
青龍附體係將你本身o既物攻同魔攻x2(狀況只持續30幾秒)﹐回技需要60分鐘。
玄武附體係將你本身o既物防同魔防x2(狀況只持續30幾秒)﹐回技需要60分鐘。

我o岩o岩學左青龍附體﹐覺得幾唔錯...不過時間就短d﹐得30幾秒...而且回技亦需要整60分鐘﹐個人覺得比較適合拿黎pk或打排用。
回復

:22: 我想學晒:22:
回復

me only have zq n bf only.......
回復

唔係喎,我見過人地出青龍技,效果唔止30秒,至少都10分鍾:77:
回復