查看: 1000|回復: 5

[原創] 不得不看,是很重要的

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
7月7日    九紋龍server   京城倉庫附近
有1個人用左小商店賣緊野
勁多人圍住佢,so睇唔到佢乜名
我按入去睇佢叫乜名既時候
見到佢賣緊5x張【秀才轉職卡】1m蚊一張,大感其怪

因為系官方到要500幾點先換到
平極都要hk$100一張 遊戲錢800m
我見到當然有買,買了5張,因為身上得5m
返去倉拎完錢時再去買時已賣光
之後就好多人立刻賣返出去

800m,500m,300m,80m,65m,40m,35m個個唔同價錢
我自己係秀才,我技點加錯
所以我自用了1張,所有技回了,挖野技無回
我當然好開心,因為1m就可以回技
賣野果個人又再出現,同第一次請況一樣【多人圍,睇唔到名】
佢賣緊8x張【秀才轉職卡】 2m蚊一張

d人依然搶到買,我唔夠手快,買唔到
果時我諗緊d野一定係copy返來
但係唔知點算,我諗最多係回收返
第二日,我個acc被凍結左........
:09:到家下都玩唔返:19:

如果d人個個都用秀才轉職卡就大獲了
個server就會多左1xx個秀才......:24:

問題:如果見到同我差唔多請況既野賣你會唔會搶到買!?
問題:有無人又同我一樣被凍結左個acc???
樣既問題,樣既問題-.-可能係你做左1d衰野
回復

如果果個人想馬上回本或者等住要錢
1m一張轉職卡都唔奇
問題係點解佢有咁多張轉職卡仲要係全部一樣
你唔覺得奇架咩
佢識用bug既話    你咪中招囉
同埋如果有人用bug     gm一定發現啦
一定回開公告回日子或者有行動
咁你有冇見佢咁做 ?
回復

凍結左3日,無望喇我個acc
對雲起好失望,唔鬼玩喇開唔返,嗚嗚嗚
回復

我今日係個公頻到睇到d人話
好似某一個人又係咁比人凍左個ac
我覺得佢地好慘呀!
佢地又不知情既..
有著係人都想要架啦- -"
回復

雲起真係奸商,找個吉日去東京城抗議!!!
回復