查看: 1222|回復: 11

[求救] 問下d人林沖任叫我GO東京?打算

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
HELP
問下d人林沖任叫我GO東京?打算

回復 #1 peter1995p 的帖子

:75: 唔係幾明你up 咩
回復

:75: sry.. may i know what u want to ask??:82:
回復

what do you say?:85:
回復

你可多次post啦,都唔知你講咩=-=
回復

都唔明你講咩:76:
回復

你up 咩??????:10: :10:
回復

你係咪想問第三章d野呀?唔知你做到邊度...
http://www.tennyy.com/menu_ch3.html
67.
林沖對話~結義, 之後得神秘紅寶箱
68.
與林夫人對話,要求取 5個大鐵環
69.
將5個大鐵環交給林夫人後, 得到8300經驗值, 她又會給你一把剌槍, 你要將它精練至5級(好似石劍一樣)
70.
完成後回去找林夫人, 入屋後林夫人原來已經不在, 找錦兒對話, 她要你去陸家
71.
去到陸家(京城x145,y112)...就要打一陣陸家侍從(打到6-7隻),會送你去打高衙內2
72.
打完後,會見到林沖與他對話, 他會帶你去見賣刀郎得到9500經驗值
73.
賣刀郎對話,他要你打20個靈石(去太極岩打兇靈)(自動填入角色身上)
74.
打完之後,就找多次賣刀郎,得到9500經驗值, 再找林沖,他俾封信你
75.
之後去找東京城縣令(x112,y32) <<東門入口上面
76.
去紫金山收集官銀,有3處地方(x166,y148、x-182,y190 及 x225,y45)
77.
完成後回去找東京城縣令,要你打50隻血剎野貓 (紫金山打)
78.
你打完之後就找他, 他會給你一個靈符, 得到10,000經驗值及2000元
79.
去到野貓地方一用就得,之後他會送你去打余標道長2
80.
殺完他,回去找東京知府
81.
他會給你一封信(應該是白虎節堂令牌),要你去找白虎節堂藤府大人(東京城最北面)
82.
之後他要你打賣刀郎(前往紫金山x53,y-18)(沿路行就會見到!!!都幾入下....)
83.
打完回去找白虎節堂藤府大人, 之後找林沖
84.
之後去找雷二,雷五
打聽雷二雷五他地兩個人 (同時間打) (在城裡周圍問NPC 有機會會找到, 多數是找小童或老翁)
85.
回去找林沖, 得林沖供詞、10,000經驗值及3000元
86.
去紫金山擊倒血剎惡貓取10個惡貓血 (自動填入角色身上)
87.
拿10個貓血給尹大人,得到10,000經驗值和2000元, 之後去找林沖
88.
他會叫拿休書給林夫人
89.
你找完林夫人她會給你一封回書
90.
帶回給林沖即完成任務
91.
得到第三章任務獎賞 林沖頭飾 (LV70 物攻+182 魔防+210 命中+210)

回復

:66: 唔知你講咩:66: :66:
唔知你講咩
回復

佢講緊d地球人5明既野-.-
回復