樓主: 卍仁仔卍

[問題] 邊隻英好d

:03: 宗仔好小卡嫁:03: ..旦係我e+覺晁仔+宗仔爆係最勁ga:17: because定左怪宗仔爆...d怪陏唔到:02:
回復

公孫勝:28: 公孫勝:28: 公孫勝:28: 公孫勝:28: 公孫勝:28: 公孫勝:28: 公孫勝:28: 公孫勝:28: 公孫勝:28: 公孫勝:28: 公孫勝:28:
回復

公孫勝唔適合高等用 2轉以下用都算唔錯 爆的快 但係最高只可以爆39999 .....
想一只英用到2轉XX 建議都係用戴宗或者晁蓋拉
回復

I want hero I no have
回復

I want a 公孫勝
回復

原帖由 ouph2003 於 2007/5/10 08:21 PM 發表
:78: 宗仔爆快...3秒爆1野..爆得ok...青左食左鏡仲好:81:

:14: 宗仔邊有3秒一爆呀,同公仔一樣5-6秒先一爆咋,你講3秒...應該係計你有出技/出手打埋怪,,你出英先有可能3秒...
回復

原帖由 虹寶寶 於 2007/5/13 04:04 PM 發表
公孫勝唔適合高等用 2轉以下用都算唔錯 爆的快 但係最高只可以爆39999 .....
想一只英用到2轉XX 建議都係用戴宗或者晁蓋拉

呢樣我同意喎,佢上限真係得果39999...呢樣係美中不足,如果你1轉,出公仔真係升得勁快。

但上到1轉尾開始,都係要用番d高防英打怪....佢地d技我暫時未見上限,因為大部份怪都係物防高,出隻史仔爆關西,極其量都係扣果萬幾2萬,但係聽d人去到雁門/五台/宋家打後,d人都係用宗仔史仔打...

其實本人唔太鐘意有定怪技的英,..你定左佢的話,d怪就唔衝埋黎,咁咪打得仲慢,只係...d人又會安全姐。

計定怪的話,孫二娘就定得幾好,因為佢定得黎有毒,隻英未夠時間爆的話,d怪血都仲係扣緊,而且範圍大,講定怪的好處的話,只能夠講...d引手會冇咁辛苦囉...去引遠怪就得...近果d就唔洗引...

回復

戴宗萬歲

:17: :17: :17: :17: 我覺得戴宗好d,他爆好快。:78: <--戴宗:89:
回復

金晃:00: !!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

回復 #8 ouph2003 的帖子

公仔爆技同宗爆都差唔多...公仔魔攻..宗物攻

戴宗
生命值:400 魔法值:250
最高等級:12 生命:6
物攻指數:580 物防指數:650 魔攻指數:150 魔防指數:180
迴避指數:220 命中指數:120 元氣消耗:10   
    公孫勝
生命值:276 魔法值:276
最高等級:11 生命:5
物攻指數:506 物防指數:510 魔攻指數:460 魔防指數:240
迴避指數:100 命中指數:105 元氣消耗:6   
公仔魔攻既...:62: :62:
回復