查看: 1245|回復: 9

[BUG] 目前帝王八爪魚的問題

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

目前一直打~都看到物品跌去地下而不是自動進身體~
又沒有時間去拿~所以今天問了gm
:02: 終於知道了~~~

這個是馬來西亞目前的問題。不懂post在這裡﹗
可不可以:76:
唔怪得我打左咁多次都冇拎到野啦
:00:  THX
回復

我都有留意到﹐﹐好像有野掉出來。。但系由於時間太短所以看到唔系好真。。唔敢太肯定直到你發表我先至覺得我沒有看錯。。
回復

d珠邊有咁易俾你拎到嫁  咪傻 =_="
我係林ser既 ng
回復

我想除左珠重有其他野。。無甘簡單。。但系問題系野跟本掉地﹐都沒撿到就飛左出去
不過今天我打電話去問過gm他話經已更改﹐請大家放心去打甘噢
回復

呢個問題應該修改左﹐我朋友已經打到1粒帝王珠﹐但唔知係加咩...有無人知係加咩架?
回復

字首能力可以在這裡看
http://www.tennyy.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
雖然改左掉身但系都重會發生掉落地上問題。。改到唔完善。。
我今朝就系發生帝爪珠掉落地上(海上)﹐結果我彈出去拿唔到﹐不過掉身我有拿到1粒系在之前1次打到的
回復

Gm真係有d..............失常:18:
回復

:16: me play malaysia de but still the same de,sometime auto go to body,sometime still
will drop on flood de
回復

我也是發生這樣的事, 有一次最糟糕的是 看到 帝爪珠 掉在那裡...:76:
回復