查看: 918|回復: 9

小 孩 的 身 後 … …

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
小 孩 的 身 後 … …

為 人 父 母 總 係 鍾 意 影 低 囝 囝 囡 囡  生 活 片 段 , 就 係 呢  片
段 先 容 易 出 事 ! 呢 段 日 本 片 叫 做 《 小 孩 的 身 後 … … 》 , 全
長 2 分 38 秒 , 除 非 你 唔 介 意 聽 個 小 朋 友 唱 你 聽 唔 明  日 文
歌 , 唔 係 頭 分 半 鐘 你 可 以 飛  去 。 去 到 1:35 就 要 撐 大 眼 , 當
小 朋 友 懶 Cute 咁 打 側 頭 時 , 佢 身 後 就 出 現  個  住 背 心 裙  妹
妹 , 個 妹 妹 邊 向 前 行 邊 望 鏡 頭 揮 手 。 睇 時 你 要 留 意 小 朋 友
背 後 其 實 好 近 欄 杆 , 以  個 角 度  睇 , 一 係 妹 妹 坐  欄 杆 , 一
係 就 凌 空 飄 , 若 坐  欄 杆 就 無 理 由 會 曉 行 , 識 飄 就 無 理 由 係
人 啦 ! 4 秒 後 , 妹 妹 就 企  小 朋 友 後 面 , 個 Feel 都 幾 恐 怖  !
妹 妹  頭 髮 遮  半 邊 臉 , 五 官 就 睇 唔 清 楚 , 只 覺 得 好 有 貞 子
Feel !

記 者 : XXX

http://www.youtube.com/watch?v=mIKe4IrgKbw&eurl
唔敢睇呀.......但係又好想睇呀...點算:66: :72: :83:
回復

:89: :89::72::66:好怕﹐有點邪
回復

:65: 悶到死 主題最後才出 :45: 又不是很刺激 ::39:
回復

:18: :18: :18: :18: :18:
回復

满恐怖的。。。。。。+u+u
回復

:89: :76: :88: me dun wan c a:66: :72:
回復

so good!!!!!tq!!!!:05:
回復

好驚呀,但係又想睇,但係又唔想開黎睇,點算好呀><,你講俾我地聽點啦好冇
回復

唔敢睇呀,有d邪,係唔係人為的= =
回復