查看: 1013|回復: 14

神亞聯婚

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
=.=”請唔好怪我貼係灌水區,我係想多d人c到(尤其各位金魚叔叔:87:  )

講得好a_a''成班金魚佬A_A
回復

金魚叔叔唔係你想像中咁壞嫁,佢地(有我份)會先帶你睇陣金魚先捉你走嫁,係一份好神聖既職業:73:
回復

金魚叔叔唔係你想像中咁好嫁,佢地(冇我份)會先帶你做金魚先再[女女2]左你,係一份好淫蕩既職業
回復

5請本公子去?!wakakaka......
等全林ser最帥果個帶你去看鯊魚^^
回復

睇完有冇得食嫁a_a魚翅好正嫁@0@
回復

原帖由 angelliu 於 2007-5-5 06:20 AM 發表
金魚叔叔唔係你想像中咁好嫁,佢地(冇我份)會先帶你做金魚先再[女女2]左你,係一份好淫蕩既職業

唔好教壞人啦:85:

金魚叔叔唔係你想像中咁淫嫁,佢地(我係金魚哥哥)會先帶你看金魚先再送金魚比你,係一份好正既職業

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
之前冇通知的:82:
回復

回復 #7 極神 的帖子

佢係我1手教出黎ga!勁呢!
回復

:11: 金魚佬唔到我做
我結左婚ga
回復

我想帶白勝睇金魚多d 啵a_a
回復