樓主: 主角

[意見] 建議更改沒糧食直時自動吃糧食用魚

怪強,唔會阿﹐只要裝2粒帝爪就唔會好痛左。。。:09:
也都系游戲商開放帝爪珠比你們的原因
回復

原帖由 ms268el8 於 2007-5-5 01:57 AM 發表
絕對贊成:77: 好似無加糧食會死:89:

i also 贊成  :88:
回復

agree:17:  if not have to like baby sitting... watching it fishing:16:
回復

:66: 要人手餵食魚先掛倒料, 冇得自動食, 咁釣魚掘擴咪冇得爆lv囉?, 咁難玩, 唔好玩海戰lu
回復

:16: 快d叫佢改呀
我又採採下沉左呀(:12: 訓左)
回復

叫佢做個按鈕出黎~如果想掛就按一下:07:
如果想唔自動食糧就按多一下:05:
回復

原帖由 pkyuasdf 於 2007/5/7 11:02 AM 發表
如果改沒糧食直時自動吃糧食用魚 ,我根本不想吃魚 想直接死返去碼頭 甘點ar? :10:

咁搵隻怪打你咪得囉

仲有....釣魚同採海礦都係生活技能,如果要食魚先至可以升倒生活技,咁唔通我日日睇住自己釣魚釣十個鐘咩?咁仲邊有時間去打怪呀?陸上生活技能都唔洗我食野就可以up倒招技,點解出海就要食野?唔通我o係陸上時係食草我唔知?

如果唔up招生活技,又合唔倒高級船喎,冇高級船,即係唔洗玩海戰啦,點去打海中迷城呀....................個商店全部都係10lv以下裝備,個個人都要生活技高同埋夠礦料船料先至易合船,又難搵人合,咁唔通開住隻1lv船去打 帝八咩...咪即係送死.............雲起d海戰包又要門市先有得買,賣哂就冇。咁即係唔洗玩啦。

回復

yes me like
回復

:04: 攪成點
gm有無答你地
回復

我掛唔要理^^

我下左個EZ鍵盤滑鼠記錄器so唔要理:04: :04: :04:
回復