查看: 637|回復: 3

[問題] 有關幫會問題…請幫忙

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
  • 2 lv或以上幫,一日遊戲時間扣幾多幫聲,係咪因應級數唔同而所扣幫聲都唔同 
  • 好漢被殺,己幫扣幾多聲,人地幫又會加幾多聲?咁二當同大當又點計?
  • 2lv升3lv點升,3lv升4lv點升,4lv升5lv點升?
  • 點樣打寨架?係咪有幫旗就得?
  • 點解到1月1日,我個幫本來爆幫經,而家少左dd?會扣架咩?1年扣幾多?
  • 踼人出幫會扣幾多聲?我淨係知一人離幫扣200
  • 開左黃降唔降倒幫眾架?會唔會解倒黃?
  • 開左黃之後被降番幫眾,係咪可以俾人殺都唔扣聲?
  • 結盟幫係咪可以同時用倒同一個幫頻通話架?
  • 結盟幫去打聲,咁自己幫d聲會唔會多左?多幾多?如果俾人殺呢?係咪會扣埋自己幫聲?
  • 幫會士氣有咩用?
  • 幫會士氣係點計架?點會升?點會跌?有人離幫而跌會跌幾多,好漢俾殺係咪都會跌士氣?
  • 1月1日會扣幾幫銀架?
  • 個幫要有幾人先升倒lv?例如2升3,3升4,4升51lv
暫時問住咁多,如果大家的答案係o岩的話,TENNY可唔可以UPDATE個非官網?THKS:04:

其實你置左頂反而可能睇唔到.

我幫你提升主題及高亮啦.

By Tenny

:12: 有冇人回我呀
回復

= =你d問題太深奧la......
相信無乜人答到你........:09:
回復

唔該哂tenny,有d問題我自己搞個2手幫同開新幫時知左,有d就問左人,自己答倒少少啦...

• 2 lv或以上幫,一日遊戲時間扣幾多幫聲,係咪因應級數唔同而所扣幫聲都唔同 (一日水滸時間扣10聲
  • 好漢被殺,己幫扣幾多聲,人地幫又會加幾多聲?咁二當同大當又點計? (好漢被好漢殺,己方扣200,人地加100,好漢�二當被大當家殺,己方扣200,人地加200,大當被大當家殺,己方扣400,人地加200
  • 2lv升3lv點升,3lv升4lv點升,4lv升5lv點升? (1lv升2lv要300000幫銀、30鋼茶果幣、幫會成員10個..其他未知
  • 點樣打寨架?係咪有幫旗就得? (打寨要等對方個寨開左先打得,對方士氣到0時就會開,要攻寨門,攻到門開左之後入去插幫旗就可
  • 點解到1月1日,我個幫本來爆幫經,而家少左dd?會扣架咩?1年扣幾多? (會扣..唔知幾多
  • 踼人出幫會扣幾多聲?我淨係知一人離幫扣200 (踼人=自己離幫,扣200
  • 開左黃降唔降倒幫眾架?會唔會解倒黃? (開緊黃可以降幫眾,但仍會係黃,仍會比黃人紫人殺倒
  • 開左黃之後被降番幫眾,係咪可以俾人殺都唔扣聲? (係會照扣的
  • 結盟幫係咪可以同時用倒同一個幫頻通話架? (結盟幫唔可以共用一個幫頻..係獨立運作的
  • 結盟幫去打聲,咁自己幫d聲會唔會多左?多幾多?如果俾人殺呢?係咪會扣埋自己幫聲? (結盟幫的幫聲係獨立運作的,互不影響
  • 幫會士氣有咩用? (自己幫有寨的要留意士氣,士氣跌到0時,個幫會進入寨戰模式,人地幫就可以進攻自己的寨,有機會被攻下個寨
  • 幫會士氣係點計架?點會升?點會跌?有人離幫而跌會跌幾多,好漢俾殺係咪都會跌士氣? (幫會士氣份母係等於幫會成員所有人的級數總數,而分子就未知..會否同活躍度�死亡次數�有人離幫�定係隨著水滸時間自動扣減就唔知
  • 1月1日會扣幾幫銀架?
  • 個幫要有幾人先升倒lv?例如2升3,3升4,4升51lv (1升2要10人,2升3要15人,3升4要20人
暫時問住咁多,如果大家的答案係o岩的話,TENNY可唔可以UPDATE個非官網?THKS:04:

其實你置左頂反而可能睇唔到.

我幫你提升主題及高亮啦.

By Tenny

回復