查看: 995|回復: 6

[求救] 損失

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我今日同人交易,我的野就給了他,他的物品就沒有給我,但GM就話佢欺炸(我唔識打個個"炸"字),但明明我見到成隻英擺左任係個個交易物品欄,佢\隻英就無give我,我個的不死鳥羽毛等等唔見左。:10:
佢可能一秒之間收左,下次交易你要拍照啦,ctrl+p係拍照
回復

呢D事成日有,所以要小心D
回復

你按中間個交換鍵的時候要睇清楚~~打下對方到係咪冇左d野~~或者冇哂野~~d人係有心交易架~~~但係都想試下咁樣~希望真係可以片到
如果係賣野d時候~~小心數目
一次:我賣野110m~~個人係到要100m~~我咪易佢嚕
點知佢係打10m~~小左個0~~我差d就按左~"~
咁樣經常發生~~~要份外小心
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-7-8 12:46 PM 發表
佢可能一秒之間收左,下次交易你要拍照啦,ctrl+p係拍照

擺係度交易收得番架咩??:42::41:
回復

~我都試過幾次=.=
回復

我到比人昆過啦~

我隻英(潘金連)換人地隻英(肥康)
一秒佢就收返.....
我就白白見我隻英冇左.....
嗚嗚。﹏。
回復